ЦИНИЗМЪТ НА ПОДОЛЯК И ЗЕЛЕНСКИЙ

„Михаил Подоляк, съветникът на Зеленский, е заявил вчера, че Украйна „ще приеме“ да преговаря с Русия, само ако преговорите се състоят в Мариупол. Само там и никъде другаде. Защото, видиш ли, по този начин режимът искал да запази „живота на  нашите момчета“. Явно животът на „нашите момчета“ от нацбата Азов струва повече от живота и бъдещето на целия украински народ. И тия думи се изричат на фона на провалените от украинския режим хуманитарни коридори, които Русия отвори тъкмо с цел да гарантира живота и здравето на всички обсадени в Азовстал.

Целият свят трябва да е наясно с небивалия цинизъм и безчовечност на режима на Зеленский в Украйна. Тия кръгове са враждебни на славянството и християнството, те нямат нищо общо с украинския народ. Те са го яхнали, за да го ограбят до шушка, да си правят експерименти с него и да го превърнат в пушечно месо за своите интереси. Те се гаврят с преговорите, те не желаят войната да се прекрати, те желаят да изтребват колкото се може повече славяни – и украинци, и руснаци.

Идва Великден за православните християни и наистина потресаващо звучи предупреждението на РФ, че се готвят чудовищни провокации в Одеса от страна на „украинския“ режим ( вече поставям „украински“ само в кавички, когато се отнася за кръга на зловещия зелен шоумен).
Ясно е, че руснаците няма да тръгнат да разстрелват християни в тия свещени дни за нашата вяра.“

„А ето и истинското отношение на жителите на Мариупол към руските въоръжени сили, изразено с пълна искреност пред камерата на СБ -ТВ.

ВИДЕО

КАК СЕ ОТНАСЯТ ЖИТЕЛИТЕ НА МАРИУПОЛ КЪМ БОЙЦИТЕ НА ВСУ И КЪМ ВОИНИТЕ ОТ АРМИЯТА НА РУСИЯ

Надежда:
– Помогнаха ни, донесоха, техника ни дадоха ( БТР ), много бяха лежащите на легло ( явно, за да бъдат, превозени болните), много бяха бабите, дядовците.(…)

Наталия:
– Живи и здрави сме. Помощ ни оказва руската армия. Не искаме и да чуем за нашите така наречени защитници, които се криеха под полите ни, подхвърляха хората в мазетата, старците за ръцете и краката, хората отиваха в квартирите си да се нахранят, малки деца, а те ги псуваха. От никой чеченски воин, никой воин на ДНР, от никой руски воин не сме чули груба дума. Помагат момчетата с каквото могат, макар че не са длъжни. Идват и питат: „Не ви ли е студено, живи ли сте, здрави ли сте. Постоянно помагат“.“

„( Канал СБ ТВ )

В Ютуб са качени множество видеа със свидетелства на гражданите на Мариупол за нарочното обстрелване на жилищните сгради в града с миномети от страна на Азов, за да се представят пораженията като дело на руската армия.

Милена Върбанова