ЦИРК „ДЕПУТАТСКИ“ – НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ

Гледайки /с погнуса/ и слушайки /с отвращение/ народните избранници, стигам до извода, че основни теми във върховната държавна институция са задните части на определени политици, на коя порода куче прилича по поведение председателя на Народното събрание, фейс- и стайлинг контрол и кой е обърнал каруцата на протестите……

И виждам,че още няма постоянни комисии, които да разглеждат законопроекти. Ми кви законопроекти, по-важно е да се разглежда з…ка на Татяна Дончева от един от политиците, получили най-голямо народно доверие…..или пък кой кого е предал /тук имам мое скромно мнение – вкупом избирателите си предадохте/. И вместо така важната актуализация на бюджета, се дърлят кой какво казал в туитър и той в каква поза и до кого седял в кулоарите. Ми това е нивото, драги зрители на цирка!

Вместо Борисов и цялата му шайка в ареста, се спори кой кого подслушвал и кой кого бил миналото лято. То бой и е…е не се връщат, както казва народа, ама поне парите, които открадна шайката, да ги върнете! Простодушно си разсъждавам, че не е важна дипломата на Гешев, а това, че отрича принципът на рразделение на властите и не знаеи не спазва законите. Както и това, че май само Янаки Стоилов, който за мен е много успешен министър, прави усилия да сбори прокурорския чадър над мафията. Останалите нещо се правят на разсеяни и коментират всъщност маловажни въпроси.

Вместо да коментират ужасяващата корупция и бедност в България, се дърлят кой на кого какво бил казал при преговорите и кой кого обидил. Чак на мен ми става обидно заради тях – заради липсите им на възпитание и най-вече морал. Защото всяка една минута, която прекарват в дърлене и обиди, СЕ ПЛАЩА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ТО МНОГО СКЪПО! Май трябва да ги впишат в ГИНЕС като най-добре платеният цирк на света!

Елена Гунчева