ЦЪФТИМ И ВРЪЗВАМЕ. ОКАПВАНЕТО ПРЕДСТОИ

Просперитетът се вихри като мутра в джипка из територията. Чак не вярваме на очите и ушите си какво благоденствие ни налегна. И то само благодарение на усилията на Главната Мутра на Републиката /да се свети името и маслото Му/. Мрънкащите незабавно да се извинят и да подадат молби за членство в ГЕРБ.

Ето например, инфлацията била 0, 6 % за октомври. Ми какво искате повече. Никаква инфлация на практика. Само дебилите и тези, които мразят Светиня Му, се заяждат, че цените на хранителните стоки ежедневно се повишават и оцеляването става все по-скъпо. Душманите му пък спорят, че и цените на лекарствата се повишавали. Че то здравето е безценно, бре, какво се заяждате, ще давате. Ей скоро и в супермаркетите ще ви продават лекарства, за болестите, от които сте се разболели от стреса и вредните храни и мръсния въздух. Ама това е цената на просперитета /Му/. Не вашия, естествено….

НСИ винаги ми е приличало на научна фантастика. Едни хубави неща се виждат, едно светло бъдеще и настояще най-вече. Никаква инфлация, никаква безработица или минимална такава. А, ей Светиня Му коментира, че напук на богатите европейски държави, те се скапват, а ние увеличаваме ръста на икономиката. Вече усещам как Конфедерация Швейцария пращат свои експерти при Светиня Му да се учат на ум и разум как се управлява държава…

Аз, понеже съм маргинал. И тулупка. И безделник. И какво ли още не според ГМР, душмански не Му вЕрвам. По-скоро вярвам на очите си, които твърдят, че всеки ден цените на основните храни се вдигат. Че хората остават без работа. Че много семейства вече трудно оцеляват. Че децата се побъркват вкъщи, без да общуват с връстниците си в училище. Че възрастните хора съвсем са на ръба на оцеляването не заради вируса, а заради стреса и това, че правителството ги прави на м…и!

Цъфтяща територия. Също като цъфтящите водорасли в морето, които унищожават кислорода и убиват всичко живо. И над хекатомбата гордо стои Мутрата с Джипката и се хвали: „Булгаааааар!“…..

Елена Гунчева