Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов

Цялото герберско войнство е строено да пише под статията за новите снимки от спалнята на Борисов (в страницата на е-вестник във Фейсбук). От заклети фенове и лели ГЕРБ до платени тролове.
Основните опорки са:

– Фотошоп (макар че и Борисов призна, че някоя Мата Хари внесла пачки, злато и пистолет, а на снимката – „спинкам щастливо“)

– Кой нормален човек си държи парите в чекмеджето на нощното шкафче – това е опорката и на Герджиков (а кой каза, че само това са му парите?)

– Появи се и нов елемент – кой нормален мъж си държи използван презерватив на нощното шкафче (тук може да се съгласим, че наистина не става дума за нормален мъж, но презервативът не е основният проблем).

– Банкнотите от 500 евро са спрени от обращение, кого лъжете (мамини сладки наивници – EЦБ публикува даннни за всеки вид банкноти.

Банкнотите от €500 са на стойност над 199 милиарда евро. И представляват 13,7% от общата стойност на емитираните количества евробанкноти. Валидни са, макар да не искат да печатат повече от този купюр, а в Западна Европа в магазините не искат да приемат такива едри банкноти, защото ги е страх от фалшификати)

– Това са изтъркани номера, предизборно (ей тъй, няма аргумент, ама стига вече 🙂 )
И т. н.

Прокуратурата се самосезира. За предишните снимки настъпи пълно мълчание от нейна страна. Искаше им се да ги обявят за фалшиви, няма как, . Тогава в службите някои подадоха оставки, явно не можаха да ги обявят за фалшиви. Не намериха и коя е Мата Хари, защото да снимаш премиера в резиденцията също е престъпление.

Борисов не помни, казва, че не е била само една жена там, това бил проблемът. Сега новите снимки го потвърждават.

Снимките са правени с три различни смартфона, има снимка от 2018 с iPhone X и снимка от 2019 с iPhone 6 – няма как да е една и съща Мата Хари.

Айде, много се впуснах в подробности, ще излезе цяла статия. 🙂

Иван Бакалов