Ченалова: „Всички са маскари“, основната им цел е да останат на власт

След като вложих цялата си воля и успях да изслушам Плевнелиев при Хекимян ,сериозно се замислих, че Борисов има сериозен съперник в битката за приза „Няма по’-добър от мен“.

Бил „направен „член на БКП. Не бил олигарх, а предприемач.И толкова го уважавали…Пък колко покани получавал…

Определено обаче Плевнелиев показа една нова /или крита/ черта от личностното си развитие. От образа на добродушкото с леко килната главичка и неизменна глуповата усмивчица е направил голяма крачка, направо крачище към образа на предубеден политически коментатор без скрупули и задръжки, завършен обвинител с предпочитания към саркастично -грубовато описание на опонентите на ГЕРБ и неприкрита неприязън, гарнирана с безконтролно изливана злоба спрямо настоящият президент.

Поведение, което не само е политически некоректно, но и недостойно за един бивш президент. Без значение е дали обект е президента Радев или друго лице, представляващо президентската институция, какви са партийните му пристрастия, идеологически убеждения, образование, опит и умения. Плевнелиев премина границата на допустимото политическо говорене като бивш президент, облагите от което ще ползва края на живота си.

Впрочем ,това, струва ми се е част от организираното настъпление на ГЕРБ по всички телевизии под наслова „Честни сме. Мислим за вас. Променяме се. Заслужаваме да останем на власт“.

Смехотворни сценки в уж готовност да жертват Борисов . Елементарен сценарий по добре познатата конструкция на доброто и лошото ченге. Истината е че „всичките са маскари“ и че основната им мисъл , цел и верую е да останат на власт. Само тя им дава гаранции за спокойствие и безнаказаност. Този път обаче няма да им се получи.

Бившият съдия Румяна Ченалова, фейсбук

.

loading...