ЧЕРЕН ДЕН

Установих с известно учудване, че още не са обявили рождения ден на Главната Мутра на републиката за национален празник. Въпрос на време. Но пък всяка една медия мазно отбелязва великия ден с пожелания към Първият държавен и партиен ръководител, да се свети името Му.

Що за робска психика и овчедушие да отбелязваш подобен ден? Дори да приемем, че човекът е читав, подобно сервилничене и мазнене няма дори в монархиите. Познайте къде има – в диктатурите!

Какво празнувате днес, овце? Това, че сме имали нещастието преди шест десетилетия умствено увредения да се появи? Това, че вместо да го лекува от менталните увреждания, женицата, която го е родила, е насърчавала простотията му? Това, че не му е дала елементарно възпитание и е допуснала синът й да бяга от училище и го е хранила с мас, което явно е довело до още по-дълбоки душевни травми невръстното същество?

Да, постижения безспорно има! За десет години успя да докара до ликвидация държава на тринадесет века, успя да мотивира три милиона българи в мирно време да избягат от България, успя да убие повече пенсионери и болни на глава от населението, отколкото най-големите изверги в човешката история. Съсипа всяка една все още работеща структура в държавата. Превърна държавата в циркаджийска мутренска бурлеска. Ограбването и корупцията стигнаха високи, от които и Чингиз хан би се засрамил.

Затова, Мутро, няма ти честитя рождения ден, защото това е черен ден за България! Ще ти пожелая да ти се случи това, което ти пожелават нормалните българи, не овцете! Ще ти пожелая да хлябът да се превръща на пепел в устата ти, защото не го заслужаваш, пустата ти душа да не намери никаква радост на тоя свят и да си мечтаеш всичко това да приключи. Твоят народ, те е проклел, мутро, и няма да ти се размине. И в историята ще останеш като национален предател и престъпник, като случайно допуснат до властта малоумен психопат.

А за вас, джурналя, които намирате за необходимо в една република да честитите рожден ден на мутрата и да се мазните, съжаления. Няма нищо по-грозно от дребната страхлива душичка. Дано си заработите някой лев, за вас остава само материалното, защото професионално вие сте трупове.

Изправете се! Недостойно е!

Елена Гунчева