ЧЕРЕН ПЕТЪК ЛИ ЧАКА РАДЕВ?

И тази седмица Президентът не свика Народното събрание. Много е лошо, когато зависимостите ти си личат отдалеч. След изборите на 14 ноември, той заяви, че възможно най-бързо ще свика депутати. Да, ама не! Защото зависи от пазара в МОЛ-а. Явно чака черен петък, за да си изпълни задълженията!

Пазарлъкът явно нещо куца. След като в него се включиха всички почтени от последните три десетилетия в политиката, като почтения и морален Румен ОВч. , Емито Маслар., Весела Леч. и прочие авторитетни и най-вече известни сред народа мислители от партии, електоратът разбра, че жестоко е ….да кажем прецакан, въпреки, че има и друга дума.

Потресаващите идеи за ваксиниране на всичко, което мърда, задължение всички пари да се получават по банка /та да могат да ти ги спрат, ако не се ваксинираш, а и да се улеснят ЧСИ да ти вземат и долното бельо/, финансов хъб на територия, в която живее най-мизерстващия народ на континента и министър по климата, където политиците са в постоянен климакс, наистина са промяна, която толкова минава границите на здравия разум, че повечето хора дори не вярват, че техните нови идоли са я предложили.

Е, искахте промяна – получихте Емито Масларова и Румен Овчаров. Разбира се, и Мая Манолова! Честито на блеещите!

А Радев да не се прави на вашингтонски котарак, който се прави, че не разбира, а да си изпълни задълженията! Разбирам, че властта е много сладка и му хареса еднолично да си управлява тази година държавата, но това няма как да продължи вечно!

И таковата, ако може Мустафата да разреши да се свика Народното събрание……искаме да я поздравим подобаващо, като влезем!

Елена Гунчева