ЧЕРНИ ДИМКИ НА БЕЛИЯ ВОЛЕН

Загубих си времето да гледам и слушам демагогското слово на Волен Сидеров пред съдебната палата.

Поводът е освобождаването на австралийския убиец. Волен е опитен манипулатор и знае как да дръпне най-чувствителните струни на хората, които все още му вярват. Но пък това му даде възможност да хвърли гневни слова срещу политическите си противници – Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Ангел Джамбазки.

Той ще спира гей парада. Това не може да стане дори Сидеров да седне в кметския стол. Няма да издаде разрешение, да ама на тези сборища отиват посланици и дипломати. Ще ги арестува? Хайде де! Волен иска да си измие връсните ръце от съучастието си в гербаджийското управление. Но, забележете – в словото му не стана дума, че София се пука по шевовете от корупция и далавери. Не спомена дори името Фандъково. Нито ГЕРБ, нито Борисов. Защото се знае, че Фандъчка е просто пионка в ръцете на Б.Б – тлъстите порции ги дава ТОЙ.

Уж спонтанното му включване в кампанията е просто договорено с ГЕРБ – да обере част от онези гласове, които в никакъв случай няма да подкрепят Фандъкова, а ще отидат при Манолова. Въпросът е да се пръснат гласовете – това е целта на включването и на Ангел Джамбазки. И Сидеров , и Джамбазки отлично знаят, че никога няма да станат кметове. Но се хвърлят с голи гърди да помагат на ГЕРБ.

Волен се усети ,че с изтърваната и непремислена реплика – ще подкрепим Фандъкова, щеше да подкрепи фактически Манолова. Сценарият е съшит доста грубо и личи. В изборната му кампания на Сидеров не са му противници Симеонов, Каракачанов и Джамбазки. А протежето на Борисов – Фандъкова. Премълчаването на нейното име. Мълчи за пагубното й управление , а обилно дърдори за някакъв гей парад, за „паяци” дето дигали коли, за сини и зелени зони – това са черни димки за наивници. Той щял да ги премахне. Цялото негово дърдорене издава , че под лъвската кожа се подават магарешки уши в бяло.

Стефан Северин

loading...