ЧЕСТИТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ! С ВСИЧКИТЕ И БАНАНИ! ШПИОНИН МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ВСЕКИ, НАПИСАЛ СТАТИЯ ЗА НАСТОЯЩЕТО ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНАТА

Покрай безумния арест на Юрий Борисов разбрах, че си имаме закон, според който можеш да бъдеш осъден за шпионаж между 5 и 15 години затвор, дори и никога да не си предоставял каквато и да било тайна информация на чуждо правителство или организация. Тоест, шпионин може да се окаже всеки, който напише една статия за настоящето положение в страната.

Изобщо не е нужно да разполагаш със секретна информация! Достатъчно е правителството просто да е наредило на ДАНС, че трябва да те хвърли в затвора. Пък и каква секретна информация има държавата България? Гъзолизането на Големия брат се извършва с любов и гордост по всички български и чужди информационни агенции – ау, какви самолети ще си имаме… някой ден! Данните на всички българи могат да се източат от всяко едно пишлеме… Какви държавни тайни имаме?! Сигурно точно защото няма нищо за криене, нашите демократични закони позволяват да се затвори някой, който нищо, никога и на никого не е издал.

Честита ви демокрация!

С всичките й банани!

Даниела Пенкова

РУСОФИЛИ АРЕСТИ

http://afera.bg

loading...