Честно, мъча се да се сетя за нещо по-гнусно и противно от Обединените „патриоти“

Вчера имах интересен разговор. Обади ми се човек от ръководството на т. нар. вмро, когото не бях чувал и виждал от 2012 г. С крайно притеснен тон започна да ми разказва как били много настроени срещу Каракачанов, защото бил дискредитирал партията им, как искали да го махат, как Джамбазки напоследък почти не изтрезнявал и колко хубаво би било да ги махнат и да започнат да работят с нас. Дори не го изслушах до края – припомних му старата българска поговорка, завършваща на „а като яде кюфтетата не рева, нали“, след което му затворих телефона.
Секна им далаверата с продажбата на паспорти и вече се хнанаха гуша за гуша. Плъховете почнаха да напускат потъващия кораб, но и това няма да ги спаси. Всеки съучастник на престъпниците, опозорили името и каузата на българския патриотизъм, ще си понесе наказанието. Без изключение, и по ред на номерата. За предателите прошка няма да има.

п.п. и докато ми говореше това през цялото време не спираше да обяснява какви боклуци били Волен и Валери. Честно, мъча се да се сетя за нещо по-гнусно и противно от Обединените „патриоти“, и не мога да се сетя.

Костадин Костадинов