ЧЕСТ Е ЗА МЕН,ЧЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ ТОЧНО СЕГА!!!!

Сигурно съм много изтрещял,щом за пореден ден съм в пълен потрес от политическите новини в Родината ми!
Гледам Киро ще вади секретарките си и футболистите на анти протест,защото некви бедни мишки му пречели на бизнеса,който се крепи на други бедни мишки,които не могат да стачкуват,защото ще им бие шута!
Нищо ново под слънцето,този нагъл сенчест бизнесмен ни заплашва за втори път (НАС,НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ),без никакви скруполи,директно пред всички медии???
И никой,нищо??
Следващото лице на моята стена на срама е на шефа на НЕЗАВИСИМИЯ синдикат ПОДКРЕПА!!!
Той, като типичен РОБИН ЛУД заявява, че НЕ ПОДКРЕПЯ протестите,щот били некви-никви хорица,дето той не харесвал??
ШЕФ НА СИНДИКАТ ПОДКРЕПА?
Номер 3 за днес е напълно предвидимият за всички нас,директор на ТВ. ЕВРОПА Георги Харизанов,той поне е искрен ГЕРБЕРАСТ и като такъв е нормално да оплюе горките мръзнещи хорица.
И накрая за радост и удоволствие на всички нас,най-одобряваната институция в България-ПАРЛАМЕНТА си избра нов ВИЦЕ,която май,май, нямала нищо общо със старото ВИЦЕ!!
Еххх,забавен ден се оказа днешният,а още не е дошла вечерта, която вече всички интелектуалци са предначертали, като ПИ-АРА НА БОЙКО??
Защото Слави изведнъж се събудил (според половината интелектуалци с няколко милиона по-богат) и решил да направи шпалир на Бойко?
Логика в това упражнение има ли?
Никаква,но понеже вчера се били заяждали със СМЕЛИЯТ,НЕПОБЕДИМ,КРАСИВ,ИНТЕЛИГЕНТЕН И НАПЪЛНО НЕЗАВИСИМ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ,че не дошъл да каже как така твърди,че Държавата е напълно превзета от мафията и партия ГЕРБ,НО ПЪК ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ТРЯБВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА,та от днес и Слави е враг на народа..
Сигурно вече сте забравили заглавието,но съм много щастлив,че живея в това време,лудо време,време разделно,но и време обединително,време което, ще се запомни с това, КАК СУВЕРЕНА СПАСИ РОДИНАТА СИ!!!
Вие избирате, да си стоите у вас и да търпите или да излезете и да се борите за БЪЛГАРИЯ…

Иван Иванов