ЧИИ СА ДЕЦАТА?

Децата отнасят най-тежкият товар на глобалната промяна. Те, от деца на родителите си, се превръщат в деца на държавата. Бавно и полека българите изгубихме наследниците си. В хаоса на предучилищната задължителна подготовка, която започва от четиригодишна възраст, до носенето на розови тениски за толерантност и учене за извращенията като нещо нормално.

Вече да възпитаваш детето си е опасно. Опасно е да го възпитаваш в традиционни ценности, в християнска вяра и български традиции. И дори да го направиш, Големият Брат бди. И може да ти отнеме детето заради един шамар или забрана да прави нещо нередно според теб.

Отворете учебниците на децата си и вижте какво учат. Вижте колко са възприемчиви вече към чуждото и толерантни. Толерантни към врага пред портите ни. Бъдещите световни господари си дресират послушно стадо. А ние сме съучастници в това престъпление.

И днес като родители трябва да изберем. Какво да им кажем, когато видят прайда на амбриажите с пера отзад. Какво да им кажем за мигрантите на границата ни. Какво да им кажем за гетата. Какво да им кажем за правото на всеки различен да е привилигирован в държавата на българите….изборът е наш. Но Големият Брат следи и този избор. И скоро, ако не се преборим, вече няма да казваме „нашите деца“. Защото няма да са наши, а на държавата. С чужди ценности и натрапени мисли.

А децата са нашето безсмъртие. Ако ние вече сме се прежалили, да пожалим поне тях и да се борим за бъдещето им!

Елена Гунчева

loading...