Чудим се как да коментираме поредната глупост по ул. Граф Игнатиев – шахта в дърво!

Чудим се как да коментираме поредната глупост по ул. Граф Игнатиев – шахта в дърво! Освен че е наистина #HUBAVO, шахтата гарантира неговото скоропостижно изсъхване и стоварване върху главите на пешеходците. Не, няма да ни уморите и накарате да приемем този грандиозен провал, случващ се пред очите ни, в центъра на София, вече десети месец! Цялата некадърност, незаинтересованост и липса на капацитет на общината стана видима за всички. Въпреки огромното време и финансов ресурс, с които кмета и екипът ѝ разполагаха, успяха да постигнат такива #ВидимиРезултати, явно това им е максимумът.

Това е поредният случай на подобно безхаберно отношение към градската зеленина, качеството, естетиката и детайлите на ДжиПи груп, но вместо глоба те получиха отсрочка от 79 дни заради „непредвидимо обстоятелство“ под формата на дъжд. Фирмата не беше глобена нито веднъж за „съчетанията и красотите“ по ул. Граф Игнатиев, с което всъщност кметът ясно доказа, че не защитава обществения интерес.

Чудим се дали София изобщо има кмет, който да реагира и взима мерки за проблемите? Дали е допустимо ролята на Йорданка Фандъкова се изчерпа с присъствието на лишени от смисъл „проверки“ по обектите за пред медиите? Къде е обещаният от нея „контрол на контрола“ и платеният с 1 милион лева строителен надзор, който „непрестанно е на обекта“?

Йорданка Фандъкова – Yordanka Fandakova – дължите сериозни отговори, защо не спира мърляващината по обект за 24 млн. лв., който трябваше да бъде напълно завършен на 3-ти Март? Докога ще допускате глупост след глупост и ще обяснявате, че #РемонтНаРемонта е за сметка на изпълнителя? Къде потъват парите ни!? Трябва да се срамувате от отношението към София и софиянци – те не заслужават това!

#СпасиСофия #ГафИгнатиев #СтигаВече

loading...