Чудя се какво ще правят всички медии, анализатори и русофоби в България, когато се окаже, че поредното масово клане е инсценирано

Сергей Лавров обяви, че Русия ще предостави доказателства за инсцениране на масови убийства в Украйна. Вероятно това ще стане в близките дни, в Ню-Йорк, може би по време на заседанията на Съвета за сигурност на ООН.

Има и друг начин за хибридна война, извършването на масови убийства, химически
или просто злодейства, които се приписват на набедената за зло държава/човек, в случая това е Русия и Путин. Такива методи на работа у глобалистите светът е виждал многократно, но за първи път в историята толкова много яснота за манипулация и лъжи има. Досега отсамната страна на завесата, пред съвеста, не знаеше, че я лъжат. Сега има много много хора, които разбират, че ги лъжат и реагират. Някои с учудване, други с недоверие, трети с отвращение, но реагират. Така че, с всеки изминал ден ще става все по-трудно на тъмната страна да върши своите зли дела и да ги приписва на друг. Както и все по-лесно ще става разгадаването на плановете им и на действията им. А това рано или късно ще доведе до промяна в статуквото на Дълбоката Държава и властта и над човечеството.

Между другото, вчера Англия отхвърли събирането на СС на ООН. Защо, нали искаха да покажат на света руските зверства? Наложи се Русия да направи второ призоваване, че да се съберат. Значи, „престъпникът“ иска да се събере съдът! Обвинителите бягат от съд. Защо така драги евродемократи?

Чудя се какво ще правят всички медии, анализатори и русофоби в България, когато се окаже, че поредното масово клане е инсценирано.
Чудя се как ще се оправдаят и дали все някога ще им стане неудобно.
Чудя се защо последователите на Доналд Тръмп се оказаха глобалисти? И крайни путинофоби и русофоби, при положение, че Доналд Тръмп беше единственият президент на САЩ, който поне на думи открито подкрепи правата и на Путин и на Русия. Не спират да ме изненадват много хора, но с всяка следваща изненада ставам все по-внимателно подготвена за следващата.

Русия се подготвя за изваждане на доказателства не само за инсценировката в неделя, конкретния случай, който сега дъвче глобалисткия мир. Русия се подготвя с доказателства за много други престъпления на Запада срещу човечеството. Русия разполага с доказателства по всички глобалистки античовешки антидемократични сили и действия на „добрия бял и светъл“ Запад. През целия период на лъжи и замъгляване, особено драстичен от началото на 20-ти век насам. Кога и как ще ги извади, ще зависи от много фактори. Кога и как светлите сили в САЩ ще я подкрепят в това начинание е въпрос на време, а не на вероятност. Така че светът го очакват години на много интересни преобръщания надолу с главата. Или по-скоро изправяне на главата нагоре, защото досега тя седеше заровена в пясъка.

Оръжейното лоби на САЩ ще спечели нови милиард и половина от България, това показват справките днес. България, която няма пари да си завърже обувките, ще ги даде за нови 8 самолета, за да се пази от лошия Путин и лошата Русия. България е на една крачка от глад, но безхаберно, някак идиотски авантюристично тя източва и последните си ресурси за да храни световната мафияс безумни аргументи за безумно несъществуващи птоблеми. Как се нарича диагноза, при която не се занимаваш със същински опасните си проблеми, но търсиш и намираш други, които не са опасни или дори не съществуват?

В такива моменти ми идва винаги едно и също нещо – Слава Богу че Някой се грижи за неспособните, които не могат сами да се грижат за себе си! Изобщо, хората имат ли представа какви откровени предателства и престъпления извършва българското правителство спрямо народа под миловидния предтекст за голяма загриженост за здравето, благото и благоденствието на народа? Докога ще се позволява това?

Спомням си обаче, на фона на безпрецедентното зъбене на сегашното управление на държавата ни към Русия, че едно друго управление отиде още по-навътре в безумието си и през 1942 година обяви война на САЩ и Англия. Единственият случай в света! Нали, ние се хвалим, че единствени сме спасили евреите, нека се похвалим отново и това, че само тук, в главите на чужденци, сложени да управляват България от името и в името на нейните врагове, се раждат най-безумните идеи. И се прилагат. И последствията са страшни. Ама на кой му пука, важното е да продължаваме продължаването напред!

Войната в Украйна не е наша война!
Ние там работа нямаме!
Но тази война се води и заради тези от нас, които разбират и отхвърлят отровната мрежа на тъмния план за бъдещето. Следователно, също като и с вируса, когато ни заплашваха, че сме терористи, щом поставяме под съмнение решенията за затваряне и ограничаване, както и информацията за истинските причини за смъртта, така и сега, с още по-голяма сила се демонизира всяко мнение, което не се покрива с официалното за войната. Ако не се обявиш за мир и край на жертвите, значи си убиец, путинофил и престъпник. Ако не се обявиш за живот с маска, затворен и ограничен, значи си убиец, ганьо и престъпник.

Няколко думи за цензурата.
Тя е полезна.
Всеки път, когато се прилага цензура, изключително бурно се развива информацията. Така че, благодаря за цензурата!

Анастасия Гешева

ТОЗИ ТЕКСТ ИЗРАЗЯВА ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ