Чудя се кога на Бойко ще му падне акумулаторът и ще се изчерпи откъмто тъпите си управленски движения?!

Навремето Тато, учителят на Бойко, измисли една интересна практика – всяка година водеше дипломатическия корпус в реконструирания център на някой окръжен или общински център, фукаше се пред амбасадорите и им показваше успехите на социалистическото строителство и соцурбанизацията. Този почин беше полезен и за Тато, и за високопоставените му зрители.
Отделно печелеха окръжните и общинските центрове, които концентрираха огромни средства и решаваха редица от градоустройствените си проблеми.
Бойко, ученикът на Тато, който надмина в пъти учителя си, усъвършенства тия тарикатщини и днес директно се срещна с амбасадорите, за да им обясни това-онова от международното положение и стабилната и вътрешнополитическа ситуация.
Бойко надмина Тато и в друго – в днешната си просташка изява той заяви на дипломатите, че ще посредничи в решаването на кризата в Катар, ще газифицира България посредством Турския поток, ще дигитализира обслужването в нашите посолства и консулства в чужбина и ще свърже всяко едно водно колело с НАП по електронен път.
Бойко отново демонстрира колко важен фактор е в решаването и на балканските проблеми, където „ние сме най-стабилната държава“, подчерта дбелашки той.
Аз разбирам и си обяснявам поведението на „Бойко 3“. Това поведение е еднозначно с поведението на „Бойко 2“ и „Бойко 1“ и смисълът му се изчерпва с клоунадата и фокусите на треторазряден цирков артист. Така се подрежда поредната безумна и малоумна мозайка на дивашкото ни съвремие.
Чудя се кога на Бойко ще му падне акумулаторът и ще се изчерпи откъмто тъпите си управленски движения?! Или това не зависи само от него? Не знам. Вие кажете.
Любо КОЛЬОВСКИ

Резултат с изображение за Любо КОЛЬОВСКИ

https://www.facebook.com/ecohunter12?fref=ts