ЧУМАТА ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ!

По администрацията е плъзнала корупция, трябва превантивно да се избие.

Георги Дренчев

Бележка на АФЕРА:

Кметът на село Шаркво, в което само вчера са избити над 1000 ЗДРАВИ животни: „Не знам защо властта избива здрави животни. Хората са в шок! Никаква зараза няма! Избиването, всичко е от Горе!“. Протестиращ от същото село: „Нямам смисъл да затваряме пътища, те влизат дворовете и фермите, ТРЯБВА АПРИЛСКО ВЪСТАНИЕ!!!“ Протестираща: Тия обезщетения, за които говори Порожанов не могат да стигнат и едно агне да купим!

Димитър Калимаров:

Крака, обути в кални ботуши. Ръце, отрудени от работа. Лице, изпълнено с отчаяние…., последна надежда, изтичаща, като пясък от здраво стисната шепа…….

Що не ви еба майката на цялата педерастка управленска сган……?!? Мамицата ви долна да еба……!

Дано родът ви – до сетно коляно, мръсни и долни управленци, носи прокобата на нещастието, изписано на лицето на тази отрудена и обезверена българска жена! За всички вас до един, боклуци – без политически пристрастия, да ви достигне мор! Дано! Мамка ви мръсна……..!

Таня Вълчанова:

ЧУМАТА ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ !

бойко борисов

Ася Иванова:

Убийствата почват с овце, когато агнетата мълчат. Докато се подмазваме на европейски комисии, някой убива природата ни пред очите ни..възможно ли е това, страната ни да не е способна да защити животните си? И от къде чуми по нашите географски ширини? Къде са докладите и експертизите доказващи чумата?Експертите? Или, послушно стоим и се възмущаваме докато гледаме как избиват поминъкът на селата ни. В геополитическите условия в които живее света, няма случайни неща. И ако под носът ни убиват животни, защото така казва някой, определено не се прави просто така. Къде е реакцията? Можем ли да се защитим? Протестите къде са? Или блеем от Фейсбук просто?

Валентин Георгиев:

Интересно ако плъзне чума сред хората, дали ще ги избиват масово… какви са директивите на Брюксел?

Соня Сергиева:

Добро утро. Събудих се с позитивно настроена, планирах си деня и отворих фейса, нали съм му отделила по – малко време за днес. Да видя Тиквоний подал ли е оставка, вие как сте, с ишиас ли се развличате или се събирате заповед за уволнение на мутромилиционерите да връчвате и пак снимката на баба Дора видях. Олицетворение на ужаса, който живеем – болка, страх, безсилие, безнадеждност се чете в очите на тази изстрадала и трудолюбива женица. Разплаках се, по дяволите, и аз от безнадеждност. Такива българоубийци до сега не са ни управлявали, това не са българи, а Сатани! Ставайте да се спасяваме! Да Уволним най – мракобесното управление на държавата от третото българско царство! СТАВАЙТЕ! ИЛИ ТЕ, ИЛИ НИЕ! ОСТАВКА!

Виргиния Владиславова:

,,Не ви прощавам ,господа “!

Заклевам: Бог и той да не прости ….

Дано покоят нивга не намерят, душите ви продажни …

Ни тук, ни там!

Дано горите в Ада с векове !!!

Пламен Караджов: 

България днес, в две снимки!! Мразя ви долна гербаджийска измет, всеки един определил се с тази престъпна група, всеки един гласувал за тях дори за 50 лв., е съучастник в унищожението на РОДИНАТА МИ!

http://afera.bg

БАБА ДОРА

БОЙКО БОРИСОВ