Шампионка в антижурналистиката е личната лигава вувузела на борисов от 24 часа – кристина кръстева

Една от най-срамните страници в българската журналистика е по времето на управлението на борисов. Той, както ментора си тодор живков, успя да си отгледа едни от най-противните лизачи на персоната му.

Шампионка в антижурналистиката е личната лигава вувузела на борисов от 24 часа – кристина кръстева – която боготвори благодетеля си както драскачите от соца.

Удивителното е, че кръстева не е някаква сбръчкана бабичка ОФ активистка от времето на правешкия цървул. Тя е жена на средна възраст, която по някакъв магически начин е усвоила словесното фелацио към авторитарни вождове. В смисъл, тази е шампион сред всичките мисирки в навеждането.

Ако има награда за антижурналистика в България, тя е точно за тази клетница, която благодетелят й я изпрати без конкурс на някаква олигофренска службичка „главен експерт“ в Брюксел. Колко банално. Лизачите на властта винаги на предна линия, а после защо младите бягали от България?! Ами точно затова!

Който пише хвалебствени книги за вожда тип Aприлски пленум, той отива в Брюксел. А ето някои извадки от въпросната книга за бойко взети от изданието „Капитал“, където са се прежалили да прелистят тази идиотия.:

“Борисов получава първата си шерифска значка (от станиол), когато е на четири годинки. И оттогава е лидер. Научава се да чете на пет. Завършва училище с пълно шест. Не му вървели само историята и френският. Много му се отдава обаче музиката. Книгата описва случаи, в които той свири на четири различни инструмента. Солист е на акордеонния оркестър в Банкя, има снимки как води духовата музика с кларинет, владее и китара. Веднъж изсвирва (в дом за деца без родители) на пиано O, Christmas tree и Für Elise. Рисува с маслени бои върху статив – „като професионалист“.

Когато първата му жена е бременна в осмия месец, веднъж, когато се прибирал вкъщи, тя изтичала да го чака пред блока и той я занесъл на ръце по стълбите до апартамента. На четвъртия етаж.

Борисов е и „брилянтен шофьор“. Описани са две негови катастрофи (при едната той кара със 160 км/ч), в които реагира много добре и няма пострадали.

Едно от постиженията му е назначаването на Цветан Цветанов в правителството – „най-успешният вътрешен министър, който България е имала“.

„Само Бойко Борисов има куража да спре големите енергийни проекти, понеже са неизгодни за държавата“, заключава авторката.”

Но надяваме се, подобни калинки бързо да бъдат разкарани след като тази срамна власт най-после се разкара.

Татяна Кристи