Шпионски игри: ДАЛИ ОСТАНА ТАЙНА ДНК-то НА ПРЕЗИДЕНТА МАКРОН? СПОРЕД МЕН – НЕ!

Шпионски игри:
ДАЛИ ОСТАНА ТАЙНА ДНК-то НА ПРЕЗИДЕНТА МАКРОН?
СПОРЕД МЕН – НЕ!
.
Огромната маса, на която бяха седнали руският и френският президент по време на разговорите им, предизвика недоумение у много хора.
Сега Париж хвърли светлина върху случилото се.
.
Руснаците поискали техни лекари и в тяхна лаборатория да направят Ковид тест на Макрон. Французите отказали, за да не дадат достъп на Кремъл до ДНК-то на френския президент.
В резултат, за да се намали риска от заразяване, разговорите „тет а тет” били проведени на огромната маса.
На мен ми направи впечатление едно странно устройство пред статуята на Александър ІІІ в залата. Прилича ми на огромен стерилизатор на въздуха.
.
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков потвърди, че Макрон е отказал теста и каза, че Русия няма проблем с това. Той потвърди, че искането на руската страна в резултат е било да се установи разстояние от от 6 метра от Путин, за да се защити здравето на руския президент.

От обкръжението на Макрон потвърдиха, че той е отказал да му се направи руски PCR тест. Френският президент е направил френски PCR тест преди заминаването си за Русия и втори път антигенен тест след пристигането си в Русия, който му е бил направен от личния му лекар.
____________________________
Аз пък се питам може ли да се установи ДНК по остатъците от храната, която са яли те? Според мен – да, понеже в нея винаги има следи от слюнка.
Вечерята им представляваше:
Лангустини с ябълки
Равиоли със спанак
Супа уха от 5 вида риби
Шербет от джинджифил
Стек от есетра
Еленско с батати и къпини
Крушова торта с ванилов сладолед
Сервираните вина са:
Шардоне и Ребо 2015 от Усадьба Дивноморское
.
И още една новина:
Русия отказа да участва в Мюнхенската конференция по сигурността, тъй като Германия отказва да признае за ваксинирани предвидените участници от страна на Кремъл и ги е предупредила, че се изисква от тях 6-дневна предварителна карантина.
.
Оставането 10 дни в Берлин в динамичната обстановка около Украйна е невъзможно и за президента Путин, и за външния министър Лавров, заявиха от Кремъл.
.
Говорителката Мария Захарова не даде детайли, като се позова на „множество причини” за отказа на Русия. Преди 15 г. именно на Мюнхенската конференция Путин стресна Запада с реч, с която възвести възродените претенции на държавата си като велика сила и за нейни сфери на влияние.

Григор Лилов