ШУМКАРСКИ ВНУК ИЛИ „ВРАГ НА НАРОДА”

Вижте какво ми пише един разпален и запенен гербаджия-

фен на Мутрата Бойко Борисов!

Просто не е за вярване нивото на тези злобни човечета-

откъде ги изкопават все такива малоумници-

ОБРАЗ И ПОДОБИЕ НА БАНКЯНСКИЯ ПРИМАТ!

(Правописните грешки да не ги броим – нека приемем,че те са следствие от афекта на въпросната „жалка и нищожна“ личност.)

Настанете се удобно – и се насладете:

„Angel Stoyanov Др. Простака Ризов , аз не съм за никой от пполитиците след прехода смятам , че в главите си носят част от най – жестоката азиатска болшевишка муха ! Ти си човека , който надминава нормите на човешки взаимоотношения и добър тон . Смятам , че си изгубил превилегии шумкарски внук . Прост и гаден човек . Учил в България или СССР .Лошото е , че си го правил от себеподобни хора , а те не са те научили на арогантност и тростащина породена от невъзпитания им начин на живот в онова време и чивството на превъзходство само защото са били прости , но са имали пушки и са убивали безцеремонно умните хора ! Гад си ти !“

В ПАМЕТ НА ТАТКО, МЕТОДИ НИКОЛОВ РИЗОВ

Миналата година,през пролетта,бях в София,в Комисията по досиетата,след съответната процедура – да се запозная с документите относно „врага на народа” – моя баща Методи Николов Ризов,осъден на 15 години затвор по процеса Герасим Тодоров,прекарал по затворите времето от 5.05.1948 до 23.08.1957г.,който си отиде тихо и без злоба през 2014 година.

Осъден „само” на 15 години,той ми разправяше,че е изпитал страхотно облекчение,че не е бил осъден на разстрел! Помня Солженицин в „Архипелагът Гулаг”,който казваше,че 15 години са били най-малкото наказание в Съветска Русия за престъпления против комунизма!

„Народната власт” се беше погрижила да изфабрикува 4,от тях 3 грамадански папки с документи – за „престъпленията” на човек,когото тя самата – ”народната власт”, след години щеше да обяви за напълно невинен и да го реабилитира и да му изплати някакво мижаво обезщетение за разбития живот – негов и на женицата,която го е чакала като Пенелопа цели 9 години – милата ми майчица!

Беше зловещ досегът ми с папките – прималя ми,като ги докоснах – но най-страшното беше,когато видях снимката на баща ми, естествено профил/анфас пред „Органите”-това беше снимката на едно около 22-23 годишно момче-похитено от майка му и баща му – както еничарите са грабвали и завличали в преизподнята синовете на многострадалния български народ!

Това беше снимката на едно доведено до лудост момче на двайсетина години! Милият – като заловен див звяр изглеждаше – измъчен и отчаян – и с диви очи се мяташе в клетката на Държавна сигурност.

И след няколко месеца си отиват от тоя свят и майка му-

и сестра му – и Татко ми се разрева като дете,когато ми го разправяше!

Направих заявка за копиране на абсолютно всички документи,които ми предоставиха – ако е рекъл господ,ще направя книга един ден – имам и часове записи с баща ми-и спомените на Майка и Татко в сърцето си.

Моля професионалните „антикомунисти” да не протягат мръсните си пипала към драмата на моето семейство-морална подкрепа ще приема само от пострадали от комунистическата власт – и разбира се от всички честни и състрадателни хора!

Вече получих документите – около 3600 страници,които ще разпространя всячески – казаха ми,че няма проблем,освен,ако не съм засягал трети лица,каквато декларация подписах.Но те от Комисията щели да „анонимизират“ подобни лица.Дори ако тези трети лица са палачите на Татко,трябва да ги щадим!

Незапочналият РАЗГОВОР ЗА КОМУНИЗМА трябва да се състои най-после: с цялата болка,но и надежда,защото всички сме част от това – искаме или не искаме!.

И за всички останали ИДЕОЛОГИИ/РЕЛИГИИ-

свързани с НАСИЛИЕТО – като фалшив път към „щастливото“ бъдеще на човечеството!

Драги Angel Stoyanov,ли си,човек ли си въобще – кой те знае – аз съм не „ВНУК НА ШУМКАР”,

а син на „ВРАГ НА НАРОДА”!

И един от основателите на СДС – Благоевград – за твое сведение.

И,когато вашите комунисти през соца си уреждаха жалките невзрачни животчета в пълно покорство на Партията и лично на другаря Живков,баща ми ядеше зверски бой по комунистическите концлагери – и после – с всички произтичащи последствия за обществена,професионална и житейска реализация с клеймото „ВРАГ НА НАРОДА”!

И сега вие – и вашето котило – пак сте на първа линия – бившите комунисти – фенове и в пълно покорство и преданост на Партията ШАЙКА „ГЕРБ“ и лично на другаря Бойко Борисов,примитивната Мутра от Банкя–

член на БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ (БКП) – налапали отново кокала!

И ни обругавате отново като „Комунисти”,”Предатели на Родината” и „Врагове на народа”!

Аман от наглост и безпросветност!

Повръща ми се от бивши комунисти – и настоящи болшевики – да ме наричат КОМУНИСТ!

„Крадецът вика:”Дръжте крадеца!“

Имаше една приказка:

„Вярно ли е,че си откраднал кола! Да,вярно е,че имам нещо общо с моторните превозни средства (МПС),но,първо не беше кола,а мотор – и второ,не го откраднах,а ме блъсна!“

Така и моя милост и нашето семейство–

не откраднахме/лапахме от комунизма,

а той,КОМУНИЗМЪТ,ни блъсна и размаза!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

loading...