Ще борим руското влияние в България.Киро и Христо Иванов сътвориха нов термин – депутинизация

Ще борим руското влияние в България.Киро и Христо Иванов сътвориха нов термин – депутинизация. Христо с 1 200 000лв. от “ Америка за България“ и Киро с топлите отношения със САЩ.
Освен руски други чужди влияния у нас няма.Правителството не отскача през ден до американското посолство и САЩ.И няма никаква връзка посещението на помощник държавния секретар на САЩ по европейските въпроси и ветото на България за РСМ.

Има руско влияние, но държавната политика е проамериканска.Медийната също.Бежанците от войната в Сирия, които преминаваха границата без багаж, само с една дреха на гърба си настанихме в лагери.Украинските – със скъпите лимузини и купища долари – в хотели. Пари им дадохме и всякакви облекчения.За благодарност те ни обиждаха, заляха паметниците ни с боя, развяха знамената си, отказваха да плащат в магазините…

В България няма американско влияние, само руско.Затова американският посланик може необезпокоявано да посещава държавните структури, а руският е на крачка от процедурата да бъде изгонен.

Може да сменим и националният си празник на 4 юли примерно.Може да го предложат американските НПО в България.Руски няма.

ДБ обвини Путин и за корупцията у нас.Заспалата , неосъществена съдебна реформа определи за ключова в процеса на депутинизация.Руските пари за медии са мръсни, американските милиони, налива ни чрез “ Отворено общество“ и “ Америка за България“ – чисти и неопетнени – безкористни дарове.

Чрез депутинизация към пълна американизация – новият лозунг на управляващите.
След металните врати на НС да приготвят и за МС.Причината разбира се е Русия и Путин.
По- голямо падение на морал, ценности и себеуважение до сега не е имало!

Румяна Ченалова