Ще бъда честен. За вас лъжа, но за мен – истина, Мустафата много ме кефи!

Ще бъда честен. За вас лъжа, но за мен – истина, Мустафата много ме кефи! Ебаси бялата американска нинджа е тая мадама. Една такава дребна женица, някои ще кажат никаква, ама как върти късия меч само. Туй руските войски на Шипка, ряпа да ядат. Да не говорим за българското опълчение, дето си оставило костите по бойните полета.

Идва португалската принцеса на огъня Херо у нас и с три замаха на меча, отсича главата на октопода. После два бързи удара с крак йоко гери и октопода български отива маринован във фурната.

Нататък няма да обсъждаме защото следват много чаши саке, голо японско хоро и плюскане на крехък печен октопод. Абе пияна тояга му викат във висшата американска дипломация.

Сега вече сме освободени и можем да дишаме чист американски въздух, дори и над комините на ТЕЦ 2. Херосама, ни върна националното достойнство без да падне и косъм от нейната глава на воин.

Надявам се да продължи все така и занапред, защото без бели нинджи няма демокрация. И дано нейните китайски учени и последователи киро кун и асен йиан да свършат другите дребни работи по пътя на нацията ни към Ин и Ян.
Уакаримаста ка? – Гой ста.

Николай Марков