Ще обясня защо духовното израстване е водещо, а технологиите трябва да са след него

Всеки ден, като се готвя с информацията, намирам нови и нови потвърждения колко сериозен етап минава цялото човечество. Проверка на всяка фаза и всяко ниво на живота. Според мен абсолютно задължително! И днес отново ще подчертая – Промените на света са толкова сериозни, че с досегашните разбирания и знания, не може и няма да може. Трябва бързо образоване на човечеството във връзка с нахлуващите нови еволюционно различни неща в живота – преди всичко духовно израстване. Ще обясня защо духовното израстване е водещо, а технологиите трябва да са след него. Защото високи технологии в ръцете на ниско застояло съзнание на душите са най-опасното нещо на света! И трябва да предупредя, че са взети всички мерки новите технологии да не попадат в ръцете на ниско съзнание. Това сега са още само играчки. Истински нови технологии все още не са се явили.

Днес искам да извадя отпред две неща.
Англия смята да се върне към имперските мерни единици.
Ще смени метрите и грамовете с унции и фунтове.
Какво означава това?
Много просто.
Означава ВРЪЩАНЕ НАЗАД!
Защо Англия се връща назад? Защото не може напред. Защо не може напред? Защото няма вътрешен ресурс от качества и характеристики, за да си отвори път напред. Какво означава това? Означава първо, че застоялите и компрометирани духовни параметри ще видят до затворени врати и деградация на обществото, което буквално се върти в кръг. Означава второ, че всички претенции за модерно развитие в 21 век на Англия представляват само и единствено ДОБРЕ ПОЗНАТО СТАРО, НО НИЩО НОВО.

Кой в живота се връща назад?
Който не може, не иска или не знае как да върви напред.
Между другото, западнофилите, като обвиняват Русия , че имала имперско мислене, просто да погледнат Англия. Тя буквално иска да си върне империята. Ама сега не сме 1856-та! Сега сме 2022-ра!

Другото нещо днес са някои цифри.
САЩ при сегашното си управление ще предвидят за следващата година 5 трилиона в бюджета за военни разходи.
5 000 000 000 000!
Германия предвижда да отдели 100 милиарда за превъоръжаване на Бундесвера.
100 000 000 000!
И надолу по веригата държави е същото. Масово превъоръжаване и масово отделяне на пари за оръжие.

Първо, тези цифри са фантасмагорични и излизат от рамките на всякакъв здрав разум. Няма икономика в света, която да ги произведе! Тези суми. Без печатниците за хартийки, тези цифри са нула, кръгла нула. Като реална стойност в обществения процес.
Второ, съвсем очевидно е, че войнстването, любимо занимание на човечеството от памтивека, претърпява значителен разцвет. Това се доказва и от други фактори. Повишен стремеж към разправа с противниците. Това е изцяло стария добре познат модел на развитие и поведение, който за съжаление приключва.

Прави ми впечатление у всички западни държави колко малко напредък е постигнат по този въпрос. Решаване на конфликти и проблеми с невоенни методи. Да не кажа, че развити държави с изключителни претенции, по въпроса с грубата физическа сила се намират във времената на диваците. Нивото е останало там, където е било преди 5000 години. Това положение трябва да се промени и ще се промени! Лесно или трудно, няма никакво значение. Човечеството ще надживее решаването на проблемите си през груба физическа сила.

Всички знаем, че основна дейност на задкулисната световна върхушка е провокиране на войни, за да печели и да контролира държавите. На това му идва краят!

Трето, застоялите световни сили изобщо не разбират, че са инструмент в ръцете на много по-висши сили и общества, които ги използват както перачката използва дъската, за да си избели бельото. Колкото и да се въоръжават, те по-далеч от сега няма да стигнат. Но ще свършат работа за разрушаване на сегашния свят, включително физически, и след това мръсната вода я изливат в канала, а бельото чисто бяло е гордостта на перачката.
Сега ще воюват за пореден път.
Изпълняват си там плановете по Шваб и баба им трънкина.

Обаче след това идват други хора, с други сили, с други разбирания и други методи и ще се настанят в управлението на света и корпорациите ще гледат тъпо!
Просто искам да кажа, че бъдещето не е на миналото!
И всеки, който неглижира новите изисквания, ще остане много тежко разочарован.

Анастасия Гешева