Ще освободят ли адвокатите България от Автокрацията? Кога?

Протестът на Адвокатите се пред Висшия Адвокатски Съвет и се пренесе пред Съдебната палата в гр. София на на 22.02.2019 г.
Блокира движението на колона от трамваи пълни с граждани прибиращи се от работа у дома си в петък вечер в защита на исканията си.
Исканията на адвокатите бяха дипломатически подхлъзнати по пързалката на псевдо дипломацията и цамбурнати в блатото на Ще Видим/.
Като интелигентни и образовани хора адвокатите откликнаха незабавно на предложението за преговори, в които реално нищо не бе преговаряно а се мятаха каламбури на псевдо дипломацията.
Истината е, че интелигентните хора по-рядко имат ряза, стилистиката и мотивацията за остро гражданско неподчинение, което да доведе до разглеждане на исканията им. А втората истина и реално добрата новина е, че адвокатите поне са достатъчно интелигентни, образовани, спулотени и единни да знаят какво искат – СВОБОДА НА БЪЛГАРИЯ ОТ AВТОКРАЦИЯТА И НАРЕЖДАЧЕСКИЯ ПОСКОМУНИЗЪМ, КОЙТО ВЕЧЕ СЕ ОБЪРНА В БЕЗЗАКОНИЕ ДОРИ СРЕЩУ ТЯХ ПРЕЗ 2018-9 ГОДИНА В БЪЛГАРИЯ.
НО – ЛИПСВА ЛИ РЯЗ НА АДВОКАТИТЕ ДА ЗАЩИТЯТ ПРАВАТА СИ И ТЕЗИ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЕдипломатично с блокада пътя на нарежданията и противозаконната псевдополицейщина против правилата, нормите, законите правораздаването на Европа, европейски Съюз и практически целия свят? Липсва ли им подема да блокират улици и булеварди, да мятат камъни и павета да пялят заря? Липсва ли им?
АМИ НЕ :), аз не мисля, че им липсва, просто досега не са го правили. Все пак не може вторият протест да е най-силния, този за Лозан Панов, така и така беше значително по-слаб и безрезултатен като организация и определено имаме подем и развитие.
Тепърва предстои адвокатите да защитят свободата на адвокатурата в България и на цяла България от тоталитарния национален геноцид. Тепърва предстои да блокират пътя на репресиите и нарежданията на УЖ Полицията в УЖ България, за да ги чуят с исканията им за свобода на цяла България от нареждаческия затвор над цяла една нация.
И най-важното – те знаят какво да искат. И могат да го защитят.
Ще освободят ли адвокатите България от Автокрацията? Кога?
Елица Стоименова
Резултат с изображение за висш адвокатски съвет
loading...