Ще оставим ли ОПГ ЦЕЦО ГПЗ да закопае поредното убийство?

От гражданско движение Синя Звезда призовават към опит за предизвикване Европейско разследване от OLAF /European Anti-Fraud Office/ и Европейската Прокуратура по случая с убийството на Виктория Маринова. Движението написа в официалната си страницата на движението във Facebook:

„Ако някой има каквато и да е било информация за Виктория освен тези медийни предположения съвпадащи времево с опитът да изпратят Севрин в психиатрия, тъй като отрече деянието и твърдеше че му е платено да излъже http://zabulgaria.eu/ексклузивно-северин-никого-не-съм-у – моля изпратете ни я на bluehookstar@yahoo.com . Вашата конфиденциалност на територията на България е гарантирана. Ще се опитаме да предизвикаме европейско разследване от OLAF, защото който и да е било на каквото и да е било основание не следва да може да убива безнаказано жени в България и ако зад случаят Северин както се твърди седи отново ЦЕЦО ОПГ ГПЗ което си е шило бялата риза с дългите ръкави с бели конци, то ние държим международно разследване да има и това да се докаже преди поредната комунистическа вендета на сина на шофьора на серийни убийци унаследил „достойно“ занаята да се зарови дълбоко.“

От Гражданско Движение Синя Звезда призовават и Грза подписване създадената петицията за Европейско разследване по случая Виктория, за да излезнем веднъж завинаги от ерата на политическите комунистически убийства и вендети и да преминем в Свободна демократична, капиталистическа Европейска държава живееща през 2019 година в  21 век. И ако някой комунистически убиец и репресор трябва да остане в миналото  – да остане.

Петицията може да откриете тук .

Повече за движението и неговите каузи може да прочетете на: