Ще потопи ли Цветан Цветанов кораба на ГЕРБ?

Зарекох се тази статия да бъде съставена само от въпроси. Да бъде съставена само от въпроси, за да не изкачва никакво лично мнение или да има за цел да създава, налага или пропагандира обществени нагласи и да е с ясната и чиста презумпция че няма за цел да създава обществени нагласи, а само невинно и чистосърдечно да пита парещи въпроси. Защо ли? Защото ме накараха да обещая, че повече НЯМА ДА ПИША ОТВОРЕНИ И ПОСЛЕ МЕ ПРАТИХА ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР, ЗАТОВА, ЗА ДА СЕ ОПИТАМ ПОНЕ АЗ ДА СИ СПАЗЯ АНГАЖИМЕНТА ПО ГЕРБОВСКИ С ФИНТ, ПИРУЕТ И  ЗАВЪРТАНИЯ, НО ВСЕ ПАК ДА СЪМ СИ ГО СПАЗИЛА!

Та – питам само:

 1. Ще потопи ли Цветан Цветанов кораба на ГЕРБ?
 2. Нормално ли е да се купува „апартамент“, който е във вид на незаконна пристройка над сграда от Български висш държавен чиновник?
 3. Нормално ли е този „апартамент“ незаконен дори по статут да бъде продаден на този висш политик под пазарна себестойност?
 4. Нормално ли е ако БЛЯСКАВИЯТ мезонет с асансьор вътре е закупен на цена осезаемо под пазарната от компания която е била обект на няколко и серийни управленски индулгенции, Цветан Цветанов да НЕ подаде оставката си незабавно щом това се разкрие медийно в демократична, правова държава член на ЕС в 21 век?
 5. Истина ли е, че Артекс са имали 20 милиона неплатени данъци, които Горанов им е опростил? Ако да – защо и срещу какво?
 6. Истина ли е, че е приета промяна в ЗУТ в облагодетелстване на Артекс? Ако да – защо и срещу какво?
 7. Истина ли е, че Цветанов е придобил „апартамента“ си точно в момента на вендетата срещу Десислава Иванчева от КНКОНПИ?
 8. Истина ли е, че първите подали сигнал срещу Десислава Иванчева бидейки сред едни от най-засегнатите от нея за строителството си в Младост са били именно Артекс ?
 9. Има ли общо нареждането на Десислава Иванчева за крадене и взимане рушвети с нос за специалните оферти и подаръци за стотици хиляди от Артекс към Цветанов?
 10. Смята ли прокуратурата да разследва ефективно Цветан Цветанов? Как ще ни го гарантира? Сезирана ли е Европейската прокуратура за да извърши мониторинг и контрол и защита на чиновниците в това разследване от натиск в защита на закона и правото при това изключително патово и рисково разследване срещу висш държавен чиновник от управляващата власт?
 11. Ако покупката на апартамент на осезаемо под пазарна себестойност от висш държавен чиновник от облагоделствана от властта строителна компания финансово, законово и незаконово, не е корупция  предполагаща оставки и не е престъпление, то незаконните според ЕС и съда в Страсбург нареждания извършени от Цветан Цветанов чрез и през Българските „институции“ по „законоприлагане“ и „правораздаване“ сред които случаите Алексей Петров, Десислава Иванчева, моя милост  и редица други за последните години, за които България е осъдена за 19 000 000 лева /да се чете деветнадесет милиона лева/ в Страсбург с ясно дефинирана лична отговорност в редица от тези процеси за беззакония срещу Български редови граждани, бизнесмени и политици на Цветан Цветанов престъпление срещу държавата, нацията ни и нарушение на законите на Европейски съюз и Република България ли е или не?

Без уважение към Българския политически „елит“.

Елица Стоименова

loading...