„ЮДА НА ЕВРОПА“ ОТСЕЧЕ ГРЕТИ ОТ ДБ

Измяната на Родината винаги е била най-тежкото престъпление във всички епохи. А когато е съчетано с креслива простащина, безочие и чувство за пълна безнаказаност, то се развихря в най-уродливите си форми.

Та ето я и Грети Незнамкояси, която нарича България „Юда на Европа“, ако ивица пред Руското посолство в София не бъде наречена „Героите на Украйна“(подразбира се бандеровци), някакъв друг обект не носи името „Борис Немцов“ и над Софийска община не се развее синьожълтото украинско знаме. „България е Юда“, но Грети и ДБ ще й попречат да остане завинаги такава в историята на човечеството. За да се подчертае вселенския момент на излизането на България от образа на Юда, Грети напомня, че тия решения се вземат на Велики четвъртък и имат известен „християнски отенък“.

Както вече писах, тия думи и деяния са скверно богохулство и национално предателство. Те все някой ден ще бъдат наказани от някой справедлив съд – Господен или човешки. Когато България се възправи и измие от лицето си оплювките на пигмеите.

Но защо е нужно това истерично ибрикчийство пред Украйна, една страна, която никога не е стояла в центъра на българския политически живот и обществен интерес? Защо е нужно това лазене и лаене? Та Грети и подобните й до преди няколко месеца дори не са знаели къде точно се намира Украйна!

От една страна, защото трябва да бъде унизена Русия, това е ясно. От втора, защото Дмитро Кулеба (уж) инициаторът на глобалната акция за преименуване на световната топономия в зеленски дух ( да не го бъркаме с украински ) е в България и може да се разсърди, че българските му помиярчета не са си свършили работата. И от трета, защото имената имат окултна същност и колкото повече се повтаря едно име – едно слово – толкова повече то се материализира. Ето защо някога хората не са назовавали болестите с имената им, а са използвали евфемизми. Ето защо и името на дявола не бива да се споменава.

(Да не се прави паралел с имената на Боговете – там забраната да се споменават имена, е свързана със свещено тайнство).

Колкото до украинското знаме на Столична община, то има един единствен крещящ смисъл – да покаже и на слепите, че България е завладяна територия. Дали киевското кметство на Кличко ще развее над сградата си българския флаг? Как мислят Грети, Христо и ДеБъ? Как мисли ГРОБ? Но нима подобни креатури могат да мислят? Слугите не се назначават „да мислят“, а да изпълняват.

Защо е все така? Защо от дълги десетилетия ни управляват все чужди слуги? Най-тъпите, най-невежите, най- крадливите маргинали на българското общество, неговата лумпенска утайка? И защо пред всеки пореден световен жандарм българските управници коленичат най-ниско и най-пламенно лъскат … името му?

Грети знае защо ближе чепика на Кулеба.

Защото в България не е дошъл Кулеба – външният министър на Украйна, а Кулеба – пратеникът на Байдън.

Милена Върбанова