ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ Е СПОКОЙНО ОРЪЖИЕ

Отново проблясъци на Сюлейман Паси. Тежките му фиксации за НАТО и повече оръжие в България наистина налагат човекът да вземе някакви мерки за здравето си. А ние, българите, да не допускаме психопати да вземат решения за бъдещето ни.

То е ясно, че е на хранилка към Алианса и Чичо Сам. Не че е българин и го интересува какво ще стане с българската земя. Ударно си заработва!

И отново настоява за ядрено оръжие на Балканите, защото това било едно много „сигурно и спокойно оръжие“! Да наречеш спокойно оръжие атомни бомби, преминава границите на идиотизма и навлиза в дебрите на клиничната психиатрия.

„Спокойното“ оръжие на НАТО и САЩ изпепели стотици хиляди – ЦИВИЛНИ ГРАЖДАНИ, на Нагасаки и Хирошима и уби десетки хиляди от болести след това. Нямаше голямо спокойствие! Защо не питате сърбите за увеличените онкологични заболявания след „добрите“ бомби с обеднен уран? Защо не ПИТАТЕ ЖЕРТВИТЕ?!?

Също така разбрахме, че НАТО било дало на България „огромна сигурност и огромно спокойствие“. Така ли??!? Нито се чувстваме сигурни, нито спокойни, най-вече защото допуснахте да ни управляват тежки психопати и продажници. И хора, които не са българи и се ръководят от нечии други, чужди на България интереси!

А ядрено оръжие в България, управлявано от хора, които не се поколебават да избиват мирното население и не ги интересува какви жертви ще има, защото войната е много далеч от ТЯХНАТА ЗЕМЯ, ще ни превърне в пепел.

Българи, въпросът вече е на оцеляване! Дали изобщо ще има българи и България. Не можем и не трябва да позволяваме лудите да ни управляват! Да воюват за своите интереси на българската земя.

Майната му на НАТО! Така бих отговорила на един евреин, който вреди на България и беше казал: „Майната му на православието!“. Нашата религия е християнството, а не агресивния сатанизъм, налаган от колонизаторите!

И отново се обръщам към евреите – Това ли ви е благодарността? Спрете го, защото заради хора като него историята е напоена с кръв.

Елена Гунчева