Я да видим, колко от вас, които гласувахте за предоставянето на оръжие на Украйна ще облекат униформата и ще се включат в редиците на украинската армия

Добро утро
А сега, тия къде вдигнаха ръчичка и гласуваха България да предостави оръжие на Украйна да бъдат така последователни и да гласуват следното:

Мобилизация за изпращането на армия, която да подпомогне Украйна във военните действия срещу Русия. Задължителна мобилизация и изпращането им на фронта на всички ДУПЕтати, които гласуваха ЗА предоставянето на оръжие. Мобилизацията на народа да бъде доброволна.

Та нали нашите ДУПЕдати искаха да въведат в закона, всеки който кара с превишена скорост или предизвика катастрофа или бъде хванат да шофира с алкохол или наркотици, да бъде включен в екипите на Бърза помощ и да оказва помощ при тежки катастрофи.

Я да видим, колко от вас, които гласувахте за предоставянето на оръжие на Украйна ще облекат униформата и ще се включат в редиците на украинската армия.

Без значение дали ще изпращаме оръжие на Украйна или на Русия. И в двата случая влизаме във военни действия, а ние там работа нямаме.

Поздрави: Мажд Алгафари