Я, МАРШ, БЕ, КОКО И КУШИ!

Генералният директор на държавната телевизия говори в Брюксел за фалшивите новини с фалшив болничен лист в джоба след серия от фалшиви оправдания, за да удължи фалшивия си мандат.

За да не се яви за пореден път в съда, Константин Каменаров представя болничен лист от 14 до 22 февруари, а на 19-ти свеж като кукуряк се появява на конференция за предизвикателствата пред аудиовизуалните медии във времето на дигиталната революция; подопечната му телевизия го показва в централната емисия новини, а той самият си поства снимки в Twitter на конференцията с участието на еврокомисарката Мария Габриел и председателя на Европейския парламент Антонио Таяни.

От месеци наред генералният директор на БНТ се подиграва със Софийски градски съд, в който той обжалва присъдата си от Софийски районен съд, постановил 1 година и 3 месеца условно изтърпяване за това, че е шофирал с 1.6 промила алкохол в кръвта. Адвокат на Константин Каменаров е Людмил Рангелов, щатен служител на Главно следствено управление на МВР-ДС.

Соня Колтуклиева

 

loading...