114 години независима България? Ама сериозно ли някой мисли, че България е била някога или ще бъде независима?

114 години независима България?
Ама сериозно ли някой мисли, че България е била някога или ще бъде независима? Ако наистина има такъв поне един българин той е за специализирана медицинска помощ. С такова предателско, алчно, гнусно и подкупно политическо племе, което сме имали през всичките тези години сме нямали и минимален шанс за независимост. Спомнете си лицата и делата на нашите „държавници и политици“ за последните 33 години, например. От всички тях виждате ли поне един, който да не е продал българските интереси срещу власт и пари? Няма такъв. И преди тези години не е имало и няма да има. Защото да защитаваш национални интереси е висш пилотаж в политиката, а такива „пилоти“ ние не култивираме, напротив, убиваме ги навреме. Тук расте само предателя, крадеца, убиеца и техните производни. Нищо друго няма шанс за живот!
––––––––––––––––––––––––––––––––
Демокрацията, както наричат грабежа, ни докара унизителната бедност, пълната политическа и икономическа зависимост, безнаказан национален грабеж, милиони масови гробове на невинни лоялни граждани, пълна подмяна на националната ни идентичност, отчаяние, безпътица и бедност. Всички тези неща се представят от платените мекерета като живот в клуба на богатите, свобода и прочее. Пълни групости!
–––––––––––––––––––––––––––––––
Да, България може да бъде независима държава защото има потенциала да бъде, но не с предатели начело. Всички тези трябва да бъдат осъдени и преследвани ако избягат по цялата планета, независимо от цената. Тяхното натрупано богатство от грабеж трябва да се върне в държавата ни до последната стотинка и с нулева толерантност спрямо тях и техните външни защитници. Докато имаме търпимост към такива те ще бъдат нашите палачи, а ние техни жертви. Бъдете убедени! Тия няма да спрат ако не вкусят справедливост.

Независимост ли? Може би, но само ако сме достойни за такава.

Николай Марков