17 годишен ученик организира кампания “ козунак за всеки пенсионер“

Уважаеми дами и господа, уважаеми съграждани!

Казвам се Кирил Балдев и съм на 17 години. От 4 години се занимавам с благотворителност в сферата на книгите, читалищата и социалната дейност.

Всичко това ми доставя удоволствие и удовлетвореност, че съм могъл да зарадвам някой.

За Коледа зарадвах много възрастни хора със закупени хранителни продукти. На над 200 пенсионери бяха раздадени коледни пакети (продукти от първа необходимост). Много хора се включиха и подкрепиха кампанията .

Решил съм и този път за Великден да зарадвам тези същите хора под надслов кампания „Козунак за всеки пенсионер“, отново да видя техните усмивки и надежда , че доброто съществува. Инициативата традиционно е насочена към подпомагане на възрастните хора, баби и дядовци, които са социално слаби и самотноживеещи.

Разчитам на всеки, до когото стигне тази информация, да се включи и подкрепи инициативата, като даде личен пример и принос за успешното реализиране на кампанията.

Този път ще раздавам козунаци и други изненади на пенсионери от следните села; Община Марица; област Пловдив, с. Строево, с. Труд, с. Крислово, Община Разград, с. Трапище, Община Септември, с. Бошуля. И още 5 села в различни области в България. Общо 10 села с различен брой пенсионери, които имат нужда от нашата подкрепа.

За това моля всеки да се включи в тази благородна кауза като закупи козунак.

За повече информация на имейл адрес; kiro7755@abv.bg или на тел; 0876479499.

Благодаря на всички за съпричастността към тази благородна кауза!

Бъдете здрави!

Кирил Балдев – организатор на Кампания „Подай ръка на нуждаущия се”.