175 депутатски идиоти гласуваха ЗА предоставянето на оръжие на Украйна

Това бе най-важната точка от парламентарния живот в България – да се приеме решение на Парламента за изпращане на военна помощ на Украйна
Парламента още не е избрал редовен кабинет, но вече реши да изпрати военна помощ на Украйна. Помощ, резултата от която ще бъде известен след години.

175 депутатски идиоти гласуваха ЗА предоставянето на оръжие на Украйна. Тия представляват едва 1 750 000 българи, според избирателните списъци. Абсолютно съм сигурен, че голяма част от техните избиратели са против предоставянето на такава помощ. Но, нали тия идиоти са ДУПЕдати.

Сега някои ще ме обвинят, че съм путинист или русофил или каквото и ще да е. Не, аз съм против намесата на България в каквато и да е война. Ония келеши от САЩ ни вкараха в тяхната измислена коалиция във войната в Ирак, в Афганистан и къде ли не. И тогава бях против да се помага с военни части или оръжие.

Русия да ни бе поискала оръжие, щях да съм против.
В една война, всеки да си бере гайлето. Ние сме малка държава, която вместо да си гледа политиката и развитието е тръгнала помощи да раздава.
Нали в Украйна, некакви си чужди военни управляват военните действия? Нали от там от където са дошли има оръжие? Ами вземете си от там.

Жалко, че това вече е факт.
Жалко, че Президента и да наложи вето на това решение, тия продажници ще прескочат и ветото.

Нямаме друг избор, но скоро ще са новите избори и тия наши ДУПЕдати трябва да ги продадем на НАТО и САЩ, преди да ни продадат те на тях.

Поздрави: Мажд Алгафари