Срам ме е от теб другарю Борисов. Болно и обидно ми е, че живея в една държава с теб

Срам ме е от теб другарю Борисов. Болно и обидно ми е, че живея в една държава с теб. И понеже сме почти на една съща възраст с теб, искам да ти кажа, когато аз излязох от политиката /2001-2002г./ ти влизаше в нея.

Аз излязох, защото видях как безпардонноста ти и простащина на теб и твоите хора, атакуват основите на държавността. Та искам да ти кажа, че не всичко започва от теб, но ти можеш да приключиш всичко, ти си „надарен”.

Сега единствената ми надежда е на оня отгоре /началника-както го наричаш ти/ и на будните и смислени хора ако все още са останали такива, за да дойде твоето възмездие.

Понеже знам, че не си вярващ, защото за тази работа трябва смирение а ти си нагъл, по тази линия нищо човешко не може да се пробуди в теб. Остана единствено унизените и измъчени хора да ти пишат оценката. Но ако пак успееш да овъртолиш нещата, да купиш малцинствата и други бедни хора, да лъжеш с изборните документи, да пратиш копойте си и държавния апарат да мачкат хората, да….. То ще бъда принуден на стари години да направя решителна крачка и да напусна България.

Тази дума /България/ за мен вече няма да има никакво значение ще се превърне е територия омаскарена от теб. Правейки този ход знам, че ще доживея живота си трудно но с достойнство.

Пламен Иванов

Снимка на Пламен Иванов.

loading...