Омръзна ми от псевдо месии с голямо его

Детето стана на 16г., кара 17- та и в съзнателният му живот не е управлявал друг, освен Бойко Борисов.

Детето помни само джипката, кражбите, чекмеджето, Мата Хари, задушаващата прегръдка на Херо Мустафа насред нивата, бременната скарида, която успя да спаси Лиляна Павлова, която се возеше на снегорин, а сега кара някаква банка.

Детето помни пишман патриоти, които продаваха документи за български произход, министри на здравеопазването, които ги вземаха от магистрали и ги назначаваха за такива.

Фалитът на КТБ. Снимката на Влади Горанов с Пеевски и несъбраните 700 милиона от хазарта. Детето вижда затворените лавки на „Лафка“ и се пита защо още стоят по тротоарите.

Детето помни, че Цацаров даде пресконференция за заведени 5 дела за грабежа в енергетиката. Какво ли стана с тях?

Уча детето, че трябва да си честен, работлив, скромен, да не лъжеш и крадеш, да спазваш законодателството.

Детето вижда, че се лъже и краде на много едро, никой не търси отговорност за това, а онова нещо, което в момента е гл.прокурор обяснява на народните представители, че от него нищо не зависи и той не се меси никъде.

Не съм изненадана, че Зуека не иска неговото дете да вижда нашата действителност, докато расте, защото, каквото и да му говори за морал и ценности, детето му ще вижда друго.

Включих се в политиката, за да променя това, което детето ми вижда, защото не мога да си позволя да допусна, детето да си мисли, че го уча на грешните неща.

Децата запомнят това, което виждат като пример на поведение, а не това, което им казваш.

Омръзна ми от псевдо месии с голямо его.

Време е да дадем пример на децата си с действия, а не с думи!

Добро утро в неделята, в която още Гешев е главен прокурор, а трябваше да не е!

P.S. Децата ни ще отлетят към нормалността, защото допускаме да им преподават плагиати и да ги управляват чекмеджета. Ако сме ги научили добре, те няма искат да останат тук, защото 30 години ние не успяхме да постигнем справедливост!

Стела Николова