Мисля, че вече е тотално изпусната каруцата, властта е напълно неконтролируема

Положението в Български пощи е проблем на националната сигурност на България, защото пощите са част от нея. Изобщо не се съмнявам, че сриването им само за два месеца управление, е парче от общия план за унищожаване на България и превръщането и освен в американска колония в либерал-глобалистка много послушна колония. В пощите се намира цялата пенсионерска част от обществото. Както и дигиталния пакет на обществото. Мислите ли, че случайно се бавят пенсии? Не! Хора, тези ще ви оставят без пенсии без да им мигне окото!

Колко станаха пробивите на националната ни сигурност?
Положението на Български пощи се нарежда редом с такива проблеми като ветото за Македония и ограбването на енергийната система на България.

Положението ни очевидно ще стане неудържимо, преди да се хванат юздите. Мисля, че вече е тотално изпусната каруцата, властта е напълно неконтролируема. За съжаление само в отрицателен смисъл. Аз не мисля, че с тези двамата изобщо може да се говори, да се разбираме за каквото и да било, тяхното състояние е много тежко. Вече не е никаква новина, че безименният безродник лъже. То е ежедневие. Но лошото е, че този и другите от групичката му лъжци, са хората, които карат каруцата. Изход има и ще дойде, но не и преди да лъсне цялата гадост! На тотално продаденото ни за 30-те години родстсво, национален суверенитет, чувство за принадлежност, морал и прочие човешки ценности. Много хора искат ей сега всичко да се оправи. Преди две години искаха да се махне вируса, да го изтрият от лицето на Земята, че всичко да се оправи. Сега искат да се махне Путин, да го изтрият и него и целия му народ, че да не им пречи да си живеят, да си ходят на ски и на Тасос. Това са реакции на първични съзнания, лишени от всякакво състояние на разбиране. Но аз не се учудвам. След като признак за „демокрация, общество и ценност“ са болни хора, осакатени духовно и ментално, които крещят в европейския парламент и това се приема за нормално и добро. С ръкопляскания. Мислите ли, че с това можем да излезем на добър край? Не, никога!

Намираме се във фаза на зряло обръщане на нещата.
Нормалното се приема за болно и вредно.
Ненормалното за правилно и хубаво.

Аз пак ще си бая!
Ако някой си мисли, че ей така ще може да се откаже от елементарните постижения на обикновената цивилизация като ток и топла вода, и гориво за колите си, значи е болен мозък!
Освен това ви напомням. Планетата не е нападната от извънземни, което би било някакво оправдание за форсмажорни неща. Не, планетата е нападната от шепа луди! Това е причината за всички проблеми. Че лудите, глупавите и празните управляват всички останали.
Ами няма да стане!!!

Анастасия Гешева