7 ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ПРОКУРАТУРАТА ПО ДЕЛОТО “Иванчева и Петрова”

7 ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ПРОКУРАТУРАТА ПО ДЕЛОТО “Иванчева и Петрова”

02. КАК да представим версия, сякаш ИМА искане за ПОДКУП от Иванчева и Петрова, за да ги отстраним.

ОБВИНЕНИЕТО:

– Главният свидетел на Прокуратурата, Ваклин събира пари за да ги предаде за подкуп, който според него му бил поискан на 16.03. Самият твърди, че преди това, когато жена му била на среща в общината за редица нарушения на фирмата му, се почувствала сякаш и отправят искане за ПОДКУП. Прокуратурата твърди, че има две срещи с ПОСРЕДНИК, на когото има отправени корупционни искания.

ФАКТИТЕ:

– НИКОГА не е искан НИКАКЪВ ПОДКУП, нито на Ваклин, нито на жена му, нито на никой друг строителен предприемач. ТОВА КАТЕГОРИЧНО беше доказано чрез явяване в съдебна зала на свидетелите на срещата с жена му, които бяха обстойно разпитани и всички потвърдиха, че такива искания не е имало.
– В докладите от подслушването и СРС-тата, на 26.03 изришно се посочва, че до този момент НЯМА ДАННИ ЗА ИСКАН ПОДКУП. (Това е 10 дена след датата, която посочва Прокуратурата.)
– СРЕЩИ С ВАКЛИН ИЛИ ПОСРЕДНИК НЯМА, като среща с ВАКЛИН има чак месец след това, а и на двете посочени дати, представихме НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че и аз и Биляна Петрова сме били на километри разстояние от посочените от ПРОКУРАТУРАТА места.
– По време на делото бяха изслушани голям брой строителни предприемачи, които потвърдиха, че НИКОГА НЕ СА ИМ ОТПРАВЯНИ ИСКАНИЯ ЗА ПОДКУП, дар или каквото и да е от мен, Десислава Иванчева или от Биляна Петрова, още повече от други близки до нас лица.

ОБЯСНЕНИЕТО:

– Искане на подкуп НЯМА! Ваклин е лице свързано с Гешев, чрез съдружието си със жената, с която прокурорът живее. Той е избран защото е близък и се е съгласил да участва в това НАБЕДЯВАНЕ!

Това са лъжите, с които ПРОКУРАТУРАТА оправдава НЕЗАКОННИТЕ СИ дейставия спрямо нас.

САМОТО ПРИГОТВЯНЕ НА ПОДКУП И НАБЕДЯВАНЕТО НИ ЗА ИСКАНЕТО МУ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

Какво трябва да последва, освен нашето освобождаване и оневиняване, е очевидно!

ОТСТРАНЯВАНЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР И ЗАКРИВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИЯ СЪД!

Facebook