700 000! ЗА ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ! ПО ВРЕМЕТО НА СРИВА!

E, тук вече онемях! Осъзнах, че българския език не е достатъчно богат, за да изрази цялото ми мнение по въпроса. Думата „наглост“ е прекалено мека и неизразяваща случилото се!

След като 18 дена безпрецедентно за държава – член на Европейския съюз, България беше без Търговски регистър, а същият се възстановяваше от някакъв изпълнител, с основен предмет на дейност „Фризьорски услуги“, след като „гръмнали“ някакви дискове, а ДАНС влезе и тихичко си излезе от регистъра, АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯТА ОТЧЕТЕ ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ И СЕ ВЪЗНАГРАДИ САМА!

БРАВОС! А представям си да нямаше срив, сигурно сумата щеше да е десетократна! Сериозните пари, които се въртят в агенцията, са общоизвестен факт. Заедно с обстоятелството, че работещите там могат да докарат до тикове бизнеса и адвокатите. Като например скоро ми се случи да ми изискат да приложа протокол от общо събрание на съдружници на събирателно дружество, които всичките са умрели. Явно приложените преписи от акт за смърт не са убедили длъжностните лица, че тримката съдружници не могат пак да се съберат и да си правят протоколи! Отлична работа!!!

Пари в държавата има и то много. НО НЕ ЗА МЕН, НЕ ЗА ВАС, НЕ ЗА НАРОДА! А ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА ДОКОПАЛИ ПО НЯКОЕ ПОСТЧЕ, ЗАРАДИ ПОЛИТИЧЕСКИ И „ДУХОВИ“ УСЛУГИ. За тях – 700 000 лева, за нас – духане на глухарчета!

Както се казва в един клип, който споделих днес – „Да го д@хат бедните!“

„Шести септември“
Елена Гунчева