90 000 случая във Франция! Защото ваксините работят

90 000 случая във Франция!
Защото ваксините работят.

Само заради това, че най-наглата мисирка на България, Ризова, ми се пули с невероятната си физиономия на бухал, и ми заявява, че ето то и в Русия щяла ваксинацията да става задължителна, не му прощавам на Путин! Той трябваше да бъде лидер на истината за вируса и ваксините , но не само не стана лидер, а се присъедини към масовата лъжа и бавното унищожение чрез ваксинация.
И понеже искам да кажа няколко думи за неговата изява вчера, случаят е идеален.

Докато някой политик не излезе с официална политика, че ваксините са вредни и ненужни, нямаме напредък по въпроса!!! Аз не търся политик, който да ми обяснява, че няма да ме насилва, но трябвало аз доброволно да разбера колко е хубаво да се ваксинирам, както това за пореден път направи Владимирович вчера. Аз търся политик, който да каже, че ваксините са самоубийство, че те провалят имунната система на човека и няма.смисъл от тях.

Аз търся политик, който да обяви ГЕТО, свободно от ваксини!!! Докато си играем на хън мън, трябва да убеждаваме хората, летим право в пропастта. Путин лети де. Негова е отговорността за експериментите на Гинцбург върху руския народ.

Но пък какво мисля.
Това, че Путин предаде Русия и всички славяни, на първо място България, е добре. Понякога в живота няма на какво да разчиташ, освен на собствените си сили. България се оказа една малка държава с много голям отпор, който тя изнася БЕЗ НИЧИЯ ПОДКРЕПА, БЕЗ ПОКРОВИТЕЛИ И БЕЗ ПОМОЩ. Освен от Горе! И в края на краищата, ако това е начинът да се каже и заяви, че случващото е масово ликвидиране на реда и живота, така да бъде. Ако трябва българите да бъдат единствените, които масово се съпротивляват на агресията, така да бъде.

Щяло да има война.
За мен това са разиграване на сценки. Главната причина е, че трябва да се оправдае съществуването на НАТО. А как да стане това, ако няма война с Русия? Няма как. Трябва да се оправдае Триморието. В което са наляти милиони. Ако има война, то тя ще е по тези причини.
Но аз имам друго мнение. Изнесла съм го многократно.

Ако ще има война, тя ще е сценка, за да вземе Русия Донбас най-сетне и Байдън е съгласен с тази сценка.

Не забравяйте, че Държавния департамент има разцепление в американската външна политика!

Анастасия Гешева