21 МАЙ - ОБЕДИНЕНИЕ НА НАРОДНИТЕ СИЛИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/21-may-obedinenie-na-narodnite-sili/110446 SvobodnoSlovo.eu
21 МАЙ - ОБЕДИНЕНИЕ НА НАРОДНИТЕ СИЛИ!

"Обединение на народните сили е нужно! А не всяка коза на свой крак  да си прави свой протест!

Защото - нали виждате, сезонът на отпуските по "лични причини" започна!

Пак ще се изнасят куфарчета с кюлчета и пачки, ще се подхвърлят компромати и нищо незначещи записи!

И всичко ще си остане същото! 

"Гешев щял да измете политическия боклук"! Народе мили, толкова си лъган и пак се хващаш на евтини уловки! Защо Гешев не го направи досега? Време ли нямаше? Гешев е част от мафията, а тя никога няма да се саморазобличи! При всички нейни мръсни вътрешни игри и разчиствания на сметки, тя ще остане монолитна!

И трябва да бъде срината изцяло, а не парче по парче. Иначе постоянно ще се възстановява - като стоглавата ламя. От всяка отсечена глава ще поникват три нови!

Всички глави на това чудовище трябва да бъдат отсечени с един удар!

Ние - народът - сме главният враг на мафията! Ние трябва да хванем голямата метла и да почистим България! Ние трябва да развъртим меча!

Няма кой друг!

Забравете честолюбието "кой да води бащина дружина"! Разцеплението е белег за предателство!

Единни на 21 май в 14 ч.

Бог да пази България!"

Милена Върбанова 

3 Коментара

Мина

преди 11 месеца

Точно това си мислих днес, скъпа г-жо Върбанова. Всеки, който по някакъв начин прави опити за разделение под каквато и да било форма, с каквито и да било обяснения- е контролирана система. Служеща на глобалистите. Затова ще присъствам на гражданския протест- не ме интересуват партии. Ако някой опита да извелече дивиденти- завинаги ще ме загуби като избирател. Също се надявам този път да не Ви прекъсват изказването. Ще бъда там заради човеци като Вас- българи по сърце и душа. Никой измекяр не ме интересува и ще наблюдавам много внимателно как се държат и какво говорят и правят. Бог с Нами!

Коментирай

Краси Мадански

преди 11 месеца

Браво, Милена, за дързостта ти гражданската ти позиция. Ти си много по-смела и решителна от всичките мухльовци мъже в Парламента. И защо не - българската Жана Д'арк!? С теб сме!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 11 месеца

Скъпи приятели Мина и Краси Мадански! Признателна съм за възхитителните ви думи! С Жана д'Арк и насън не дръзвам да се сравнявам, защото тя е създание, избрано от Бога за спасението на Франция, а аз съм най-обикновена жена. Но вие ми давате сили! Тази неделя няма да мога да отида в София, тъй като баща ми тежко се разболя и се нуждае от непрестанни грижи. Ще бъда с протестиращите в моя град - на митинга и шествието.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.