99 % от водещите на различните предавания се държат точно така, както много точно преди време ги определи Бойко Борисов.

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/99-ot-vodeshtite-na-razlichnite-predavaniya-se-darzhat-tochno-taka-kakto-mnogo-tochno-predi-vreme-gi-opredeli-boyko-borisov/119789 SvobodnoSlovo.eu
99 % от водещите на различните предавания се държат точно така, както много точно преди време ги определи Бойко Борисов.

Тъжна картина представляват националните телевизии в изборния ден. 99 % от водещите на различните предавания се държат точно така, както много точно преди време ги определи Бойко Борисов. Всевъзможните лори, цветанки и всички останали не спират превъзбудено да кудкудякат, опитвайки се да ни убедят, че няма по-съвършени кандидати от тези на ПП-ДБ и че всеки, който се осмелява да не възхвалява машинното гласуване, е простак, тъпак и, разбира се, путинист.

Да, разбирам, че това е директивата, спусната от собствениците и началниците, ама все пак дори и при изпълнението на поръчката водещите биха могли да проявят някакво, дори и минимално, достойнство. Обаче не, няма такова нещо. Пълен слугинаж, стопроцентов слугинаж. Не, това не са журналисти, това са микрофонни дръжки, които шефовете са инсталирали пред камерата, за да ни засипват с мисирски баналности.

Даже телевизионните говорители преди 10 ноември 1989 г. се държаха с по-голямо достойнство от днешните тв водещи.

Петър Волгин

2 Коментара

Относно мисирките

преди 6 месеца

Големите заплати и алчността не ги правят богати... Правят ги зависими. А да те държат на къс повод не се иска много акъл, само сляпо подчинение. Нека спазваме хигиена на ума, все пак!

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Бе какъв ум от една фитка/мисирка/!Те за е@ане,освен Юкселка не стават,ти за акъл ми говориш!Само в тавата с кисело зеле и у фурната за Коледа.Боклуци долни скапани!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.