А ЧЕСТИТО! И ЦАНОВ, И КОМПАНИЯ, КАЦНА НА НАШ’ТА! „ВЕЛИЧИЕ“? НЕЩО ТУК СМЪРДИ!“

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/a-chestito-i-canov-i-kompaniya-kacna-na-nashta-velichie-neshto-tuk-smardi/136562 SvobodnoSlovo.eu
А ЧЕСТИТО! И ЦАНОВ, И КОМПАНИЯ, КАЦНА НА НАШ’ТА! „ВЕЛИЧИЕ“? НЕЩО ТУК СМЪРДИ!“

Изгледайте този клип на Цанов. Нищо, че той винаги реагира след дъжд качулка, щото го е шубе да реагира на момента, точно когато трябва.

А честито! И Цанов кацна на наш’та!

С едно малко изключение – че Цанов продължава да брани и да превръща в жертва подполковника Марков, който го използва. Дааа, подполковника Марков използва Цанов и продължава да го използва!

И там ще узрее Цанов, сигурни сме, ама пак по-късно – след байряма…

Защото що е рекла АФЕРА, все е вярно.

АФЕРА беше първата и тази, която направи популярен подполковника Марков, но в мига, когато ГО ТУРНАХА КОНТРОЛИРАНО ДО ФИНАНСОВИЯ ИЗМАМНИК ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ, ПАК „АФЕРА“ КАЗА И ПРОДЪЛЖАВА ДА ИЗНАСЯ ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА МАРКОВ И „ВЕЛИЧИЕ“.

„Величие“? Нещо тук смърди!“, вика Цанов. Здрасти, че бързам, Цанов! Ти си голям „борец“ за истината само когато си засегнат лично. И писна, щото те хейтили троловете. Иначе, ако не бяха те хейтили, щеще да си … трайкаш.

И с Марков ще стане така, ще мълчиш, докато пак лично не го отнесеш.

Същият подполковник ме направи на дроб сърма – и мен, и сайта ми АФЕРА. Е-е?! През оная работа ми е. Истината ми е по-важна от това, което някой плюе отгоре ми.

А истината за измамната пирамида и секта „Величие“ и налудността контролирана на Марков съм я изнесла още преди години, когато всичките вие правихте възхваляващи клипове за лицето Марков и Величието на „белите вълци“.

„Нещо тук смърди!“, вика Цанов.

Не, не смърди, а вони на гнилоч, зарибила балъците. И не си прав, Цанов, някои клипове на твои колеги никак не бяха безплатни, ама никак!

Вчера Ивелин Михайлов, който отдавна трябваше да е в ареста, рече в сектанското село: „Исторически парк е новата Шипка на България!“.

Марков не се виждаше нещо до него на сцената.

Но! Когато продължаваш да защитаваш подполковника, Цанов, който те използва като пешкир, и го превръщаш едва ли не в жертва, значи в тъпак наивен, на финансовия измамник Ивелин, имай едно на ум, че … най-хубавото предстои.

П.П. Впрочем, Службите е крайно време да се занимаят с подполковника Марков във връзка с разследването на убийството на Алексей Петров, как и откъде знае, че ще бъде убит, свързано ли е това с бивш шеф на службите, о, и прочетете последното изречение в поста два месеца преди убийството на Алексей, което е симбиоза и с едно до болка известно пожелание „Бъдете здрави!“, което произнася, сещате се кой.

Веселина Томова

afera.bg

10 Коментара

ГУРУ

1 week before

Цанов и Марков смачкаха машинния вот, защото БОКО не можеше да го контролира! Цанов изобщо не е невинен, заблуждаваш се!

Коментирай

Майна

1 week before

Желанието на Ивелин било един път поне да гръмне срещу предателите, мечтата му.. Явно ненапразно в ,,партийката,, и в ,,ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА,, има наемник на ,,англосакски,, частни военни групировки, който се е сражавал, както той сам каза- убивал , щото и срещу него са ..,,стреляли,,.. В Ирак , Афганистан и т.н.... Срещу пари .. Воин за ,,демокрация,,... Не вярвам , че мислещи хора продължават да подкрепят ТОВА.... Надявам се.

Коментирай

Майна

1 week before

Погледнах коментарите под видеото на Цанов.. Това ,,там,, не е ферма, това е популация , огромна, от ..,,скакалци,, - готови да опоскат всяка дума на Цанов, да е сдъвчат през собственото си ,, смилане,, .. Кой и как развъди и ,,доведе,, тези ..,,скакалци,,... ?Проектът ПП беше фиаско и новият е по изпитана ,,методика,,.. Как стана ,,Майдана,,.. ? Вие не искахте в Окраина.. Е, сега ви е ,,доведоха,, .. Още ли не разбирате? ....

Коментирай

Майна

1 week before

Към Томова. Моят поглед върху видеото на Цанов- той благодари на Марков( многократно ) и изрази ( пак многократно) за задаването зад него при ,,ситуацията,, за изнесеното за машинките , ,,хакването,, и... Но ясно пролича и посланието му към Марков - Истината и България са на ПЪРВО място за мен ! Уважение за смелостта и позицията на Цанов!

Коментирай

Коки

1 week before

Томова напада кого ли не, но за ДПС нито една лоша дума. И не търпи мнения, различни от нейното.

Коментирай

Коки

1 week before

Томова напада кого ли не, но за ДПС нито една лоша дума. И не търпи мнения, различни от нейното.

Коментирай

Лятна промоция на печки за отопление!

1 week before

Играе се по ръба. Умовете висят по казани думи от един или друг, а зад тях няма нищо. Или пък има?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.