А, добро утро, ГЕРБ! Разбудихте ли се? Или е още рано да ви поздравим с вашето закъсняло пробуждане?!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/a-dobro-utro-gerb-razbudihte-li-se-ili-e-oshte-rano-da-vi-pozdravim-s-vasheto-zakasnyalo-probuzhdane/128467 SvobodnoSlovo.eu
А, добро утро, ГЕРБ! Разбудихте ли се? Или е още рано да ви поздравим с вашето закъсняло пробуждане?!

А, добро утро, ГЕРБ! Разбудихте ли се? Или е още рано да ви поздравим с вашето закъсняло пробуждане?!
Днес, след поредица от арогантни изявления на Кирил Петков, Николай Денков и Тодор Тагарев, чухме публично възмущение от засегнатите: “Не приемаме постоянното неглижиране, че ГЕРБ-СДС са първа политическа сила…”
Аз лично, например - като журналистка и гражданка, непрекъснато гърмя с предупреждения над удобното ложе, в което елитът на ГЕРБ е полегнал и замижал с очи в очакване … в очакване на какво? Не знам, не разбирам вече. В провинцията активисти и избиратели на партията отдавна бият камбаната, че са подложени на гонения и пренебрежения, на уволнения и унижения … но гневният им глас не се чува в столицата. 

Тези, които получават по 10 000 лева заплата всеки месец от парламента, нямат милост към онези, които си губят работата и бизнеса, защото ППДБ изхвърля всички и си създава свои мрежи, ражда и отглежда административен октопод с пипала из цялата държава. 
Според мен, Бойко Борисов може да предприеме един смел ход: след като получи мандата от президента Радев, Мария Габриел да върне папката с имена на министри, изцяло определени от ГЕРБ-СДС. Да ги внесе в пленарната зала за гласуване. Ако проекто-кабинетът мине - мине. Ако ли не - избори! 

Така ще бъде по-честно към всички избиратели. 
Знаете ли вие, управляващите, че онези хора, в които непрекъснато се кълнете, са уморени от всекидневните турбуленции, досадени от постоянните крамолѝ, стресирани от потока бежанци, уплашени от безпаричието и ужасени от опасността войната да се пренесе на наша територия? Не знаете. Или просто не ви пука. 
Бойко Борисов, Делян Пеевски, Румен Радев, защо са ви тези високи властови позиции, които имате, ако не спасите държавата от шарлатаните? 

Соня Колтуклиева

2 Коментара

Eво

преди 2 месеца

Кое работи по-силно: разбуждане или ритници и бой по каската?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.