А ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СВОБОДЕН МАРС ПОДКРЕПЯ ЗЕЛЕНСКИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/a-pravitelstvoto-na-svoboden-mars-podkrepya-zelenski/112126 SvobodnoSlovo.eu
А ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СВОБОДЕН МАРС ПОДКРЕПЯ ЗЕЛЕНСКИ

 

Винаги много съм уважавала българските офицери. Въпреки доказателсствата, че сред тях има такива, промъкнали се на къси прибежки в армията, заблуждавайки началниците си, че между ушите си имат нещо друго освен вакуум. Спомням си ген. Събев, ген. Матеев, ген не знам кой си от Атлантическия съвет и ми иде да вия от мъка. Нищо чудно с такива генерали, че българска армия почти няма. Да не говорим, че явно са се клели на друга Родина, защото явно във вярност на България не са.

Днес гледам и при полковниците положението е трагично. Явно човечецът се изживява като някакъв геополитически анализатор, пиещ чай с Путин и закусващ палачинки с Пригожин. Човечецът, когото за първи път чувам, се смятал за някакъв експерт. Най-вероятно по козируване на Козяк. А малоумният му анализ кърти мивки и цепи мрака! Поне да беше писал и той, че звездите му говорят, та да намерим някакво смислено обяснение как може възрастен човек така да се излага? Почти очаквах да чуя и анализ как правителството на Свободен Марс подкрепя Зеленски, а Галактическият съвет е изразил увереност в правотата на каузата му.

А сега сериозно по темата: Спомняте ли си Елцин. И преди това Горбачов. Срам и предателсво. И когато Елцин посочи едно младо момче почти и каза, че той ще управлява Русия. Всички тогава с пренебрежение го гледаха. Подценяваха го. Докато същият този възпитаник на руските служби, ги прекара с 200, грубо казано. Години наред събираше това, което беше останало от Съветския съюз, докато консолидира елита, заздрави армията и полицията, получи и реалната власт, освен политическата. Внимателно реагираше на опитите за унижение на Русия, докато се подготвят да реагират адекватно. И един ден, когато САЩ решиха, че владеят света, Русия им сложи прът в колелата, образно казано. Заяви, че планетата не е на американците, че глобалистите няма да успеят да управляват човечеството. Че има ценности, които са непреходни и Русия е гарант за тях. Че ще защитят тези, които са с вяра в Бог, в семейството, които са с Доброто. Спряха американците в Сирия, във Венецуела. Тогава САЩ решиха да изграждат биолаборатории и военни бази на границата на Русия. Малоумните старци начело на САЩ направиха грешка, която може да унищожи света. Защото Русия няма да успеят да унищожат. Както много пъти съм ви казвала, ядрена сила не може да загуби война. А за война Русия винаги е подготвена заради историята си. И знае как се защитава Родина, за разлика от сбирщайна на САЩ. 

Помните ли заканите на САЩ колко бързо Русия ще загуби? Как ще се срине от санкциите? Как ще бъде в изолация. И ся ко стана?!? Възмутително и огорчително Русия реши да не се съобразява с анализите на американските генерали от 38-ия пол, решени в розово, които между два прайда искат да водят война с Русия. Смях голям. САЩ олекват откъм авторитет, а оръжията им се видя колко струват. Нищо, че от позицията на силата карат всички да им ги купуват.

Защо обаче ние се бутаме между шамарите, не разбрах. Разбрах, че може би му е малка пенсията на човека, та си доработва с анализи, дадени от Козяк. Ама що се излага така?!? И нас ни излага! 

Та да се върна към началото на текста - нима си въобразявате, че Русия не контролира всяко едно нещо, което се случва на фронта. Включително Пригожин и Вагнер? Правят ви на камилчета руснаците, а вие се хващате и си изграждате стратегията въз основа на думите, а не на действията. Защо храбрият евроатлантически полковник не коментира чий го търсят в България зрави и прави украински мъже, които подлежат на мобилизация за фронта и как да помогнем на братска Украйна, като незабавно ги изпратим за попълване на недостига на жива сила на фронта? 

Срамно е, полковнико! Срамно е някой, получил пагоните си с писане на доклади и анализи, да анализира реални бойни действия и да прави за смях и армията, която представлява. Спрете се. Войната си продължава и без вашите малоумни анализи. А Путин и Пригожин не ги мислете, за да не започнат те да мислят за вас.....

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

Зелена брада

1 year before

В България шепа психодесни евроатлантически малоумници напразно се опитват да ни убедят, че черното е бяло и "армиите" на Зеля са пред стените на Кремъл.

Коментирай

Цецо

1 year before

Полковник или подгъзник е тоя глиган

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.