Абсолютна бутафория е, че министърът и шефът на "Пътна полиция" се молят през медиите на тия лекета Васил Терзиев и Мис Бони

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/absolyutna-butaforiya-e-che-ministarat-i-shefat-na-patna-policiya-se-molyat-prez-mediite-na-tiya-leketa-vasil-terziev-i-mis-boni/136996 SvobodnoSlovo.eu
Абсолютна бутафория е, че министърът и шефът на "Пътна полиция" се молят през медиите на тия лекета Васил Терзиев и Мис Бони

Абсолютна бутафория е, че министърът и шефът на "Пътна полиция" се молят през медиите на тия лекета Васил Терзиев и Мис Бони да си махнат тъпите колчета в центъра.

ВАС обяви ремонта за незаконен, МВР отдавна можеше да изпълни волята на съда и да премахне съоръженията, възстановявайки стария режим на движение.

Калин Стоянов очевидно не смее и предприема тактиката "инспекции на място", предупреждения, телевизионни закани. Прехвърля топката на прокуратурата.

Това е бошлаф работа. Полицията няма да свърши нищо.

Време е да действаме сами.

Махаме колчетата и ги пренасяме до сградата на Столична община, където ги предаваме на Ухото с протокол. Да не каже, че сме унищожили общинска собственост. Това не е своеволие, а изпълнение на съдебно решение.

Колегата Страхил Ангелов вече предложи схема. Другата седмица действаме. Има ли навити? Колкото повече се съберем, толкова по-добре

Недялко Недялков

4 Коментара

Посетител

2 days before

Наемате една по-голяма фадрома и готово! Минавате два пъти по булевардите и стоварвате колчетата на Ушко!

Коментирай

Бай Иван

1 day before

Аз пък много се кефя, че софиянци най-сетне си го получиха подобаващо, като си избират тези кретени и лекета от ПП и ДБ! Както е казал народа "Това, което сам си направиш, никой друг не може да ти направи!" Скъпи софиянци, продължавайте да си избирате все такива психодесни кретени и идиоти, които освен да рушат паметници друго не могат (между другото, те и това направиха незайонно!)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.