Абсолютно съм сигурен, че ако ротационният премиер кихне два пъти един след друг, моментално ще обвини руските специални служби

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/absolyutno-sam-siguren-che-ako-rotacionniyat-premier-kihne-dva-pati-edin-sled-drug-momentalno-shte-obvini-ruskite-specialni-sluzhbi/118242 SvobodnoSlovo.eu
Абсолютно съм сигурен, че ако ротационният премиер кихне два пъти един след друг, моментално ще обвини руските специални служби

Абсолютно съм сигурен, че ако ротационният премиер кихне два пъти един след друг, моментално ще обвини руските специални служби, че се опитват да го отровят с Новичок. Заради твърдата му евроатлантическа позиция, разбира се. А пък на българските служби ще бъде разпоредено да използват целия си ресурс, за да открият вездесъщите Петров и Баширов, които са се опитали да отстранят евроатлантическото ни слънце, т.е. ротационния премиер.

Явно пребиваването във властта се отразява изключително зле на умствените способности на човека, чието първо име май е Академик. Каквото и да се случва, било то в България, било в чужбина, той има едно единствено обяснение - "это Путин виноват". Днес от него чухме, че протестите на миньорите ги организирала Русия. Също така ротационният премиер не пропусна да повтори глупостите на Зеленски, според когото войната между Израел и Хамас е провокирана от Русия.

Междувременно Академик ни увери, че няма да изтегли териториалните планове от Брюксел. Ама ние и за секунда не сме си мислили, че ще ги изтегли. Ако го направи, как ще се отчете на спонсорите на ПП-ДБ!? Цялата игра с въпросните планове е фирми и фирмички, приближени до управляващите, да усвоят парите, които Брюксел дава. А ако нещо се обърка, нали се сещате, че няма ротационният премиер да бъде виновен. Имаме си Путин за тази работа.

Петър Волгин

6 Коментара

Емил Илчев

преди 6 месеца

Тоя ненормалния, самозванеца академик е крайно време да бъде въдворен за мноооого дълго време в психиатрия със строг режим. Междудругото - пожълтява листата на ореха в двора. Путин е виновен. И за дъжда навън....,

Коментирай

Невинния премиер

преди 6 месеца

И за кривите краставици е виновен Путин !И за некадърността на академика пак Путин е виновен.Правителството в лицето на Денков се изкарва жертва на някой враг за да се измъкне от обвиненията.С образа на врага и прехвърляне на собствената си вина се опитва да се изкара чист,изглежда много пари са заложени за тази схема.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Няма ирония, няма грешка. Реших, че е сарказъм или майтап, но не е. Сериозно е. --- Това заяви психиатърът д-р Владимир Сотиров в коментар за ФрогНюз на Световния ден на психичното здраве, който отбелязваме днес... "Колективният ни враг е Русия, трябва да го омаломощим. Как може да го омаломощим? Като не му купуваме нафтата.

Коментирай

Иван Пеев

преди 6 месеца

Вождът Бялполуовес не може да боледува.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.