АКО ЦАР САМУИЛ БЕШЕ ЖИВ, ВЕДНАГА ЩЕШЕ ДА ИМ СПРЕТНЕ НА ТЕЯ КРИПТО – БЪЛГАРИ ЕДНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ХУМАНИТАРНА ОПЕРАЦИЯ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ako-car-samuil-beshe-zhiv-vednaga-shteshe-da-im-spretne-na-teya-kripto-balgari-edna-specializirana-humanitarna-operaciya/44161 SvobodnoSlovo.eu
АКО ЦАР САМУИЛ БЕШЕ ЖИВ, ВЕДНАГА ЩЕШЕ ДА ИМ СПРЕТНЕ НА ТЕЯ КРИПТО – БЪЛГАРИ ЕДНА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ХУМАНИТАРНА ОПЕРАЦИЯ

Гледам какви ги вършат македонците през последните дни и се сещам за “френското предложение” на Макрон. С тая уста, дето целува баба си, той целуна и нас. Сега и гинеколог вече не може да ни оправи! Афтите. И вкуса в устата.

Асен и Киро дори май език му пуснаха. Ще трябва да проверя в архивите. Че съм забравил. То по тяхно време си беше жива оргия.

При всички положения обаче, ако цар Самуил беше жив, веднага щеше да им спретне на тея крипто-българи една специализирана хуманитарна операция. За да може после да си снимаме през лятото новия сезон на “Игри на волята” на плажа на Охридското езеро.

Между другото, както би казал ген. Атанасов, знаете ли как им викат на северномакедонците в Гърция? Скопиянци. Нещо средно между скопени скакалци и селски пияници. В Холандия ги пържат. С къри.

Или с две думи – не народ, а насекоми. Толкова отровни, че чак са безобидни. Човек трябва да ги прибере в една кутия и да ги метне в хладилната камера. За да могат един ден правнуците сами да видят, какви дребни животинки са обитавали навремето Балканите.

Васил Петев

afera.bg

2 Коментара

Джак

преди 1 година

Верно са безобидни тия животинки. Напират за ЕС, но май още не знаят какво им е приготвила леля Уши. Ще ги суши и смила и после ще обогатява брашното на европейците. Тежка е съдбата на насекомите.

Коментирай

Добрин Пенчев

преди 1 година

Македонец бие сина си: – А бе, двойка по математика, дека е голема наука разумем. Ама двойка по македонска история дека е две страници не разумем. ––––––––––– Отрязаха 100 годишно дърво в Македония! – Защо? – Имало български корени… ––––––––––– Радио Скопие съобщава: – Македонски археологичари откриха скелета на првиот македонец. Костите датират на 2,8 млн. години. Работи се по хипотезата, че е убит от стрела на бугарски окупатор. ––––––––––– Винаги съм нащрек, когато срещна умна блондинка, щедър евреин и македонец дето бърза да стане член на ЕС.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.