Ако искаш да убиеш един народ: Първо го лишаваш от здравеопазване. Болният човек не е способен на съпротива

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ako-iskash-da-ubiesh-edin-narod-parvo-go-lishavash-ot-zdraveopazvane-bolniyat-chovek-ne-e-sposoben-na-saprotiva/114999 SvobodnoSlovo.eu
Ако искаш да убиеш един народ: Първо го лишаваш от здравеопазване. Болният човек не е способен на съпротива

Ако искаш да убиеш един народ:

Първо го лишаваш от здравеопазване. Болният човек не е способен на съпротива. Той мисли за болестта си, не за народа си и България, което е съвсем естествено. Болна, много болна нация, не може да се съпротивлява.

Второ го лишаваш от образование. Да отраснат поне две поколения хора, които са функционално неграмотни, не знаят историята и са учени да се кланят на чужди и да не уважават историята на народа и държавата си. Такива ще вярват на всяка лъжа, ще тръгват след всяка измама и ще се оставят като овце да ги заведат в кланицата.

Трето го лишаваш от млади хора. Снижаваш доходите до контролирана мизерия, след това показваш колко много може да се печели в чужди държави, привличаш младите хора да учат и да работят в чужда държава. А в България да останат само възрастните. Я помислете каква е средната възраст на наличното тук население!

Четвърто го лишаваш от елит. Подменяш мислещите и образованите с отгледан от колонизаторите елит, готов да продаде майка си и баща си за пари. Не допускаш способни на съпротива да се издигнат и да бъдат фактори, дори да се знаят техните имена.

Пето, компрометираш всеки, способен на съпротива. Който не се примири, пускаш държавната мелачка срещу него. Или организираш "ициденти".

И така, докато остане само тълпа, която е неосъзната, с противоречиви интереси и идеи и нито един водач. Тогава територията е готова за превземане. Защото вече няма никой, способен на съпротива!

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

Христина

преди 3 месеца

Безкомпромисно точна дисекция на унищожаването на държавата ни.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.