АКО НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ ТВ „ПРОСТОИДИОТ“, ПУСНЕТЕ СИ … СВЕТЛЮ „ПУДЕЛА“! БАУ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ako-ne-ste-gledali-tv-prostoidiot-pusnete-si-svetlyu-pudela-bau/131706 SvobodnoSlovo.eu
АКО НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ  ТВ „ПРОСТОИДИОТ“, ПУСНЕТЕ СИ … СВЕТЛЮ „ПУДЕЛА“! БАУ!

Има едно тв предаване, в което ако на десет дена поне веднъж не цъфне Асен Василев, значи няма да е това точно предаване. В него водещ е Светлю, който спокойно може да мине за говорител на ПП/ДБ и цялата им компания от „простоидиоти“.

Светлюто прави в началото на това партийно предаване винаги някакъв драматичен „коментар“, който чете от аутокюто, високопарно рецитирайки, с неговата си идея да го набие в главите на клетите му рехави зрители.

Днес този гаулайтер на „простоидиотите“ в българската политика на фона на музика от филма „Октопод“ и нескопосан колаж с пудел и октопод, изрецитира бездарен свой сценарий какво точно се случвало покрай акцията на ДАНС и КПКОНПИ за контрабанда, пране на пари и корупция.

Ако не сте гледали тв „простоидиот“, пуснете си … Светлю „Пудела“ от bTV.

Който направи всичко, което можа в опита си да осмее акцията по арестуване на корумпетата на ПП/ДБ и я докара некадърно дотам, че завърши така:

„Накрая пудела може да се окаже кафява мечка от Изток. Бау!“

Каквито „простоидиотите“, такива им и пиарите, такива им и тв джурналята.

Afera.bg

2 Коментара

А про100 киро

преди 2 седмици

при лорчето, с визия на препикано мушкато, което си е научило урока, заклеваше избирателите, че ако му дадат достатъчно сила /гласове/, този път никакви лазене пред баце и шише - ще ги отсвири и двамата и ще ни донесе демокрация и евроатлантизъм во веки веков....

Коментирай

овенко дамугонабутев саборетинов - съвременен комсомолец

преди 2 седмици

Простака киро стана кръстник на Нетаняху. Прекръсти го Бенджамин.Еба си простото и тъпо копеле. Намали кристалите, бе наркоман.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.