АКО ЩЕ СТО ЖАЛБИ ДА НАПИШЕШ СРЕЩУ МЕН В ПРОКУРАТУРА И МВР, АЗ СИ ВЪРША ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА РАБОТА, И КАТО РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ ЩЕ ТЕ ПРИКЛЮЧА, ЩОМ ДЪРЖАВАТА АБДИКИРА ДА ТЕ СЛОЖИ НА МЯСТОТО ТИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ako-shte-sto-zhalbi-da-napishesh-sreshtu-men-v-prokuratura-i-mvr-az-si-varsha-zhurnalisticheskata-rabota-i-kato-razsledvasht-zhurnalist-shte-te-priklyucha-shtom-darzhavata-abdikira-da-te-slozhi-na-myastoto-t/54354 SvobodnoSlovo.eu
АКО ЩЕ СТО ЖАЛБИ ДА НАПИШЕШ СРЕЩУ МЕН В ПРОКУРАТУРА И МВР, АЗ СИ ВЪРША ЖУРНАЛИСТИЧЕСКАТА РАБОТА, И КАТО РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ ЩЕ ТЕ ПРИКЛЮЧА, ЩОМ ДЪРЖАВАТА АБДИКИРА ДА ТЕ СЛОЖИ НА МЯСТОТО ТИ!

На 18.02.2023 АФЕРА публикува:

 

Лицето Генадий Атанасов, който е общински съветник, както и заместник председател на Общинския съвет – Варна, и чиято партия „Свобода“ бе мандатоносител на Стефан Янев на предишни парламентарни избори, заведе дело срещу Веселина Томова, заради участието и в предаването на Велизар Енчев по телевизия БТСВ, защото никак не бил свързан с нарко дилъри, кокаин и подобни тъмни дела.

След публикацията на АФЕРА от 18 февруари т.г., в която, аз, Веселина Томова, в прав текст написах:

Ама, Генадий Атанасов, нема да се плашиш, пич, аз си върша журналистическата работа и тепърва те започвам!“,

на 31 март т.г. тадатадаммммм! – на вратата ми цъфват двама униформени и въоръжени до зъби полицаи. Въх, викам, гепаха ме в „заговора срещу държавата“, ама се хиля прелестно.

Вместо да си вършат работата на терен, двамата въоръжени полицаи са изпратени да ми връчват … призовка да се явя в Трето Районно полицейско управление във Варна „за справка“ по преписка по описа на Трето РУ – Варна и Варненска районна прокуратура:

 

Днес, 7 април т.г. отговорно се явявам в Трето РУП на МВР -Варна, ама там викат: „Ааааа, не сте за тука, за … участъка сте!“

Хайдаааа, търсим го тоя участък като изоглавени и най-накрая го намираме в квартал „Кайсиева градина“ – ей на! – гледайте какъв коптор!:

Вътре в тоталната мизерия, направо кочина, казано честно, ме чака младши инспектор Гецов. Трябвало да ми снеме обяснения по образувана проверка от Варненска районна прокуратура /прокурор Вл. Панайотова/ „за Генадий…“.

Забележете – ченгето даже не му казва фамилията! Което означава само едно – че е добре известно това лице „Генадий“ на полицията.

– Дайте да прочета жалбата! – остро изръмжавам и вече очаквам да тръгне скандала, щото обиграните ченгета в такива случаи я почват така: „Аааа, не мога да ви я покажа, ще ви задавам въпроси!“.

Обаче момчето ми я подава услужливо.

И чета аз, чета аз, че лицето Генадий Атанасов написало жалба до Варненска Районна прокуратура, че съм написала горната публикация /виж линка!/: „ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА „УПЛАШЕНА“?! АМА АЗ ТЕПЪРВА ТЕ ЗАПОЧВАМ, БЕ, ПИЧ!“ и той, Генадий Атанасов, се бил уплашил, че съм го заплашвала, страхувал се за живота си, близки и познати разтревожени му звънели какво щяла да му направи на живота Томова и още куп лакардии как от шубе се тресяло лицето Генадий Атанасов.

А проверката на ВРП е образувана по член 213 от НК, раздел 5 от НК глава „Изнудване“.

Младшият инспектор почва да пише, без още да съм проговорила, някакво изречение, което изрича на глас. Прекъсвам го рязко и му казва да пише онова, което му диктувам, а то е в най-общи линии, че срещу мен упражнява брутален натиск лицето Генадий Атанасов в качеството му на общински съветник и заместник председател на Обищинския съвет – Варна да НЕ върша журналистическата си работа на разследващ журналист, която работа е заради публичния обществен интерес да осветявам всички тъмни страни на публични личности, какъвто се явява той.

Диктувам ченгето да запише – че никаква заплаха няма в думите „Почвам те!“, защото моята работа е да почвам всеки, който е на високопоставена позиция и извършва несъвместими действия с публичната му длъжност.

Диктувам, че след като НЯМА ПРОКУРАТУРА И МВР ДА ПОЧНАТ ЛИЦЕТО ГЕНАДИЙ АТАНАСОВ, ДА, АЗ ГО ПОЧВАМ, В КАЧЕСТВОТО СИ НА РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ!

Диктувам, че след като институциите абдикират да се занимават с тъмните действия на лицето Генадий Атанасов, да, аз го почвам! И имам това право като разследващ журналист, тъй като лицето Генадий Атанассов е на публична висока длъжност!

Докато ченгето принтира обясненията ми, вметвам гласно: „Така е! Вместо вие да се занимавате с лицето Генадий Атанасов, аз ходя по участъци и прокуратури, и съдилища!“

„Ама аззз…“ смутолевя полицаят, а аз усмихнато му се извинявам, че той за нищо не ми е виновен, ама в случая ми е пред очите точно той за да го отнесе и гледайки го в очите му отпервам: „Докато Вие седите в тоя коптор, долу вашите от БОП -а правят пачките…“.  Смутено момчето отвръща: „Голяма мизерия е…“.

ГОЛЯМА МИЗЕРИЯ Е НАИСТИНА! АМА ГОЛЯМА!

Едно лице, което цяла Варна го знае с какво се занимава, цялото варненско /а и не само варненско/ МВР го знае с какво се занимава, цялата ГДБОП го знае с какво се занимава ог години, но мълчи, щото знаете какво всъщност е БОП-а, нали? – наказателна бригада на определени бандити, ползващи се протекция, едно лице, което лети стремително по гладки магистрали, се е фиксирало болезнено в мен и в сайта ми.

Преди време имаше едно друго подобно лице, близко до ГЕРБ Портних, и то летящо по магистралите. И то психопатийно се фиксира в мен, завежда дела, писа доноси до НАП, и … приключи печално – загубвайки целия тоя „мач“.

Лицето „Генадий“ лети по същата писта.

И брутално прави безсмислени опити да ме спре да си върша журналистическата работа, пресирайки ме с жалби и разходки по участъци и прокуратури.

Живота му бил застрашен от Томова, щото … го почвала!

АМИ ПОЧВАМ ТЕ, БЕ, ПИЧ! КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА ДА ТИ ГО ПОВТОРЯ!

КАТО НЯМА МВР, КАТО НЯМА ГДБОП, КАТО НЯМА ПРОКУРАТУРА, АЗ, КАТО РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ ТЕ ПОЧВАМ И ВЯРВАЙ МИ, НАПРАВИ СИ СПРАВКА КАКВО СЕ Е СЛУЧИЛО С ТИЯ, КОИТО СЪМ ГИ ПОЧНАЛА И ДАЛИ СЪМ ГИ ПРИКЛЮЧИЛА.

И преди да отидеш да подадеш още една жалба – пак прочети какво съм написала в публикацията си, заради която се жалваш!:

Ама, Генадий Атанасов, нема да се плашиш, пич, аз си върша журналистическата работа и тепърва те започвам!

Схвана ли, умнико?!

Върша си журналистическата работа и ти ми пречиш да я върша, заради което ще си получиш ти дело за набеждаване!

И  последно, понеже минаваш, че си от мъжкия пол!

Нека те видят колко ти е „храбростта“ и „мъжествеността“ – от една жена да се жалваш в прокуратура и полиция, че си заплашен, че застрашавала живота ти!

Какво падение, а, лицето Генадий, дето уж по лична карта те пише, че си от мъжки пол?

Ама така е, като се лети само по магистралите…

Няма да се плашиш, Генадий Атанасов, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ ТИ НАПИСАХ, ЧЕ ТЕ ПОЧВАМ И ДА!, ПОЧВАМ ТЕ!

Човек трябва винаги да внимава какво точно си пожелава и срещу кого точно тръгва на война.

Фатално си се объркал с АФЕРА и Веселина Томова. Фатално!

Хайде, бакалъм!

Веселина Томова

На снимката: Генадий Атанасов /ограден в червено/ с Румен Широков, четири пъти лежал в затвора, включително и заради наркотици.

afera.bg

2 Коментара

Мина

преди 1 година

Параноята, тресяща кочината, започва да излиза извън границите на допустимата в норми патология. Ако изобщо за патологията има норми. Лечение за тая диагноза няма. Има решетки.

Коментирай

Гошо

преди 1 година

Поне едно знаме на обединена Европа да бяха закачили пред тоя милиционерски "УЧАСТЪК" , горди европейци сме все пак , нищо , че сме с насрани гъзове .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.