АМА КАК СИ ЗАЩИТАВАТЕ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА.....

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ama-kak-si-zashtitavate-krastavite-magareta/115751 SvobodnoSlovo.eu
АМА КАК СИ ЗАЩИТАВАТЕ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА.....

 

С удивление наблюдавам умнокрасивитетът от ДБ как се хвърлиха на амбразурата да защитават нефелния си кадър Мустафа Емин. То е ясно, че издънката му е жестока и в нормална държава в момента на излизане публично на информацията какво е направил, това щеше да е момента на политическата му смърт. Да, ама не! В България може да убиеш дете, дори собственото си, може да окрадеш милиони, може да направиш грандиозни гафове, но докато си в партия и си удобен на вожда, всички те защитават. Защото си магаре и то краставо, ама тяхно магаре.

И си спомням миналата година предизборната кампания бяха хванали кандидат-депутат от Възраждане от Пловдив да кара под влиянието на наркотици. Веднага пиарите се метнаха на амбразурата да твърдят, че това е активно мероприятие срещу партията им, съчинено от гнусните евроатлантици, след това хвърлиха на медиите тест, че нямал наркотици /два дена след случката, без печат на лабораторията и при положение, че в тази точно лаборатория само те питат за имената, но не ти искат документ за самоличност/. Развилняха се как всички плюели партията им и как това не било вярно, тоя бил чист като сълзица, а полицията явно някак си му е вкарала наркотиците в кръвта. След няколко дена тихомълком кандидатинът се оттегли, а след два месеца сключи споразумение с прокуратурата, което съдът одобри и се призна ЗА ВИНОВЕН. Ама партията продължи да твърди, че това било активно мероприятие и тоя - техният, бил невинен.

Влади Горанов, Пацо Терасата, Цветан Апартаментски - те всичките са невинни и целите в бяло. Техни крастави магарета.

Впрочем това се наблюдава и сред народа - ако ти е роднина или приятел, без значение какво говедо е, го защитаваш срещу чуждите, без значение на истина и справедливост. Те са последна грижа на населението. Затова е и тази толерантност към насърчаването на простащината от партиите. 

И докога НАШИ КРАСТАВИ МАГАРЕТА, ДРУГАРЕ ПОЛИТИЦИ!?!

Елена Гунчева-Гривова

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.